Ο Βασίλης Σουπίδης στη Συμμαχία Σερραίων!

Ο Βασίλειος Σουπίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες.

Έχει φοιτήσει στο τμήμα οικονομικών και περιφερειακών σπουδών του τμήματος οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας

Είναι κάτοχος του πτυχίου πληροφορικής ECDL CORE καθώς και πτυχίου Proficiency αγγλικής γλωσσομάθειας,

έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεθνούς και ευρωπαϊκών σχέσεων, μάρκετινγκ, μηχανογραφημενης λογιστικής, περιφερειακής ανάπτυξης , διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων.

Είχε ενεργή συμμετοχή στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ του πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και αποτέλεσε μέλος της επιτροπής προώθησης σεμιναρίων διοίκησης επιχειρήσεων .

Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων Μαζικής εστίασης στην πόλη των Σερρών, την πόλη που αγαπά και έχει μεγαλώσει.

Πιο συγκεκριμένα του Café -bar-restaurant στην περιοχή του Άι Γιάννη Σερρών γενέτειρας του πατέρα του με την επωνυμία (The Lake Cafe&Bar)

καθώς και της αίθουσας δεξιώσεων – πολυχώρου διασκέδασης στο 5ο χιλιόμετρο Σερρών – Θεσσαλονίκης με την επωνυμία (Olympion Hall).

Πατέρας του είναι ο Θεόφιλος Σουπιδης ο οποίος έχει εξασκήσει την τέχνη της αργυροχρυσοχοίας για πολλά χρόνια στην πόλη των Σερρών και κάτοχος καταστημάτων μαζικής εστίασης , εργάστηκε με ήθος και ταπεινότητα, ενώ είχε ενεργή συμμετοχή στο κοινά της πόλης των Σερρών καθώς αποτέλεσε δυο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μητέρα του είναι η Φωτεινή Στοικουδη η οποία αντίστοιχα έχει εξασκήσει την τέχνη της αργυροχρυσοχοίας και αντίστοιχα συμμετείχε στα πολιτικά δρώμενα και διετέλεσε μέλος της ΚΕΔΗΣ την προηγούμενη πενταετία (2014-2019).

Έχοντας όλες αυτές τις αρχές και τις αξίες και πατώντας σε αυτό το οικογενειακό υπόβαθρο αποφάσισε να συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές,

με τον συνδυασμό της Συμμαχίας Σερραίων και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών και Σερραίων Κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here