Έκοψε τη βασιλόπιτα των υπηρεσιών της Π.Ε. Σερρών

Aθρόα ήταν η προσέλευση των εργαζομένων στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Aθρόα ήταν η προσέλευση των εργαζομένων στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα «Κ. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους τους παρισταμένους, δήλωσε ότι προσβλέπει στη συνέχιση της κατά πάντα αγαστής συνεργασίας της Μητρόπολης με την Περιφέρεια, ιδίως ενόψει του εμβληματικού έτους 2021, κατά το οποίο συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης.

Ο Περιφερειάρχης στην αντιφώνησή του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και δήλωσε, αναφερόμενος σε σχετική μνεία του Μητροπολίτη, ότι η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια εργάζονται από κοινού με όραμα, σχέδιο και στόχο την ευημερία των συμπολιτών μας και όχι ως απλοί διαχειριστές της καθημερινότητας.

Από την πλευρά του, ο  Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, αφού ευχαρίστησε τόσο τον Σεβασμιώτατο, όσο και τον Περιφερειάρχη για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην εκλογή του κ. Τζιτζικώστα ως Προέδρου στην Ενωση Περιφερειών Ελλάδος, τονίζοντας την σημασία της παρουσίας της ΠΚΜ στο εθνικό κέντρο των αποφάσεων.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών και Δήμων

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών και Δήμων την 12η Φεβρουαρίου 2020 και στην σημασία της εκλογής του και της παρουσίας πλέον στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων.

Ως ελάχιστη ένδειξη της υποστήριξης όλων στην υποψηφιότητά του δώρισε μπλουζάκια με τυπωμένο το σήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών και Δήμων.

Όσον αφορά το φλουρί της βασιλόπιτας, βρέθηκε στο κομμάτι του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here