Ο Βέρρος από υποστηριχτής του Καλαϊτζίδη, Υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΣ!

Με φόντο το Σπήλαιο Αλιστράτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών, ο Οικονομολόγος Βέρρος Κωνσταντίνος, παρουσία θεσμικών προσώπων, επιχειρηματιών, υποψηφίων της παράταξης και καλών φίλων.

Ο κ.Βέρρος ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στις εκλογές του ΕΒΕΣ, με στόχο την αναγέννηση του επιμελητηριακού θεσμού και την ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στο μήνυμά του ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Βέρρος Κωνσταντίνος ανέφερε μεταξύ άλλων:


Αποτέλεσμα της αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο και τους θεσμικούς φορείς είναι η γένεση της Επιμελητηριακής κίνησης Σερρών με την ονομασία «Σερραίων ΕΠΙΛΟΓΗ», η οποία διέπεται από την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, όλων όσων συμμετέχουν σε αυτήν, υποψηφίων συμβούλων και υποστηρικτών.

Μιας κίνησης που έχει ως σκοπό και στόχο:
Την ανάδειξη τον θεσμικού ρόλου του ΕΒΕΣ, ως τεχνικού συμβούλου φορέων και επιχειρηματιών, την υποστήριξη του θεσμικού του ρόλου με παρεμβάσεις και με πρωτοβουλίες, την κινητοποίηση και την συνεργασία τόσο με τους θεσμικούς φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους, όσο και τους μεμονωμένους επιχειρηματίες, για την αναγέννηση του ΕΒΕΣ.

Σας καλούμε όλους, να μοιραστείτε τις ανησυχίες μας, να γίνετε συμμέτοχοι στο όραμά μας, να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας, σας καλούμε όλους, να είμαστε, η δική σας επιλογή, να είμαστε, η των «Σερραίων Επιλογή».

Ο κ. Βέρρος μπορεί να επέλεξε για δεύτερη φορά να εκτεθεί στην λαϊκή ψήφο , μιας και την πρώτη φορά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Νυκτοπάτη, αν θυμάμαι καλά το μακρινό … 2004;

Βέβαια άλλο πράγμα είναι να διεκδικείς μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο και άλλη να θέλεις να εκπροσωπήσει το σύνολο των Σερραίων επιχειρηματιών και φυσικά όλοι περιμένουν να δουν θέσεις και προτάσεις για την ανάπτυξη.

Να σημειώσουμε πως στις προηγούμενες επιμελητηριακές εκλογές ο κ.Βέρρος ήταν θερμός θιασώτης και υποστηριχτής της υποψηφιότητας του κ. Καλαϊτζίδη, με τα γνωστά αποτελέσματα…

Από ότι φαίνεται όμως, ούτε η φιλιά τους κράτησε, ούτε και η … στήριξη!

Σωστά;