Γιώργος Βεζυργιαννίδης: Επιστολή προς τον διοικητή του Νοσοκομείου

Θέλω να σας ρωτήσω, εάν περάσατε καμιά φορά από την ψυχιατρική κλινική, που λειτουργεί στον χώρο του παλιού Νοσοκομείου.

Γιατί εάν περάσατε, θα διαπιστώσατε ότι αυτή παραμένει άβαφη για χρόνια… Σας γνωρίζω επίσης, εάν βέβαια δεν το γνωρίζετε, ότι στο εργατικό προσωπικό του Νοσοκομείου, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την ειδικότητά του βαφέα.

Αυτοί θα έπρεπε καθημερινά να ασχολούνται με την ανακαίνιση των χωρών του παλιού και του νέου Νοσοκομείου, όπου βέβαια χρειάζεται.

Επίσης σας γνωρίζω, ότι οι επιθυμούντες να εξυπηρετηθούν από την ψυχιατρική κλινική, πρέπει να περιμένουν επί ώρες ΌΡΘΙΟΙ στις εξωτερικές σκάλες της κλινικής.

Η επικοινωνία με τους γιατρούς, που βρίσκονται στο εσωτερικό του κτιρίου, γίνεται μέσω του υπαλλήλου της εταιρίας security!

Ο Σεκιουριτάς δεν παραμένει στις σκάλες, για να ενημερώνει και να δίνει οδηγίες στους πολίτες, αλλά κάθεται στο εσωτερικό του κτιρίου και εξέρχεται κατά αραιά διαστήματα, με αποτέλεσμα κάποιοι από τους πολίτες να ταλαιπωρούνται ασκόπως.

Στις σκάλες της κλινικής υπάρχουν μόνο 2 – 3 καρέκλες, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να ξεροσταλιάζουν επί ώρες ΌΡΘΙΟΙ!!

Δυστυχώς το πολυδιαφημισμένο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ προσομοιάζει περισσότερο με ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ, εξαιτίας των λειτουργιών του…