Τον Δήμαρχο Βισαλτίας επισκέφθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης

Στο πλαίσιο περιοδείας στον Νομό Σερρών.

Τον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό επισκέφθηκε προχθές το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Νιγρίτα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, στο πλαίσιο περιοδείας στον Νομό Σερρών. 

Τον Ευρωβουλευτή συνόδευαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους με τον Δήμαρχο Βισαλτίας, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Νίκο Πασχαλίδη και Αργύρη Χατζημάρκο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δημήτρη Παπαθανασίου, ζητηθήκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο, όπως στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στα Θερμά, στην λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, στην αναβάθμιση του Κ.Υ. Νιγρίτας, στην έλλειψη προσωπικού στον Δήμο και κυρίως θέματα που αφορούν στο Κατάστημα Κράτησης της Νιγρίτας. 

Μάλιστα είχε προηγηθεί επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Φυλακές της Νιγρίτας, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κατάσταση και να συζητήσουν με την Διεύθυνση των Φυλακών.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας από την πλευρά του τόνισε την άμεση ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με κριτήριο την εντοπιότητα, ενώ σε ένα άλλο μεγάλο ζήτημα αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Νίκος Πασχαλίδης αναφορικά με τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και πρασίνου που δεν λαμβάνει ο Δήμος, παρά τον μεγάλο όγκο εργασιών που προκύπτουν λόγω του αριθμού των κρατουμένων. 

Κλείνοντας την συζήτηση ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και εξέφρασε την συμπαράσταση τόσο του ιδίου όσο και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη σε ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Βισαλτίας.

Διαβάστε επίσης για τον Λευτέρη Αβραμάκη: