Δήμος Βισαλτίας: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020

Από τον Δήμο Βισαλτίας ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται λόγω της πανδημίας, και στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020», που κάθε χρόνο πραγματοποιείται το πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη.

Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Δ. Μασλαρινός:

Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας των δημοτών.

«Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα την κατάσταση την οποία βιώνουμε στη χώρα μας.

Δυστυχώς λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των ημερήσιων κρουσμάτων του κορωνοϊού, με αίσθημα ευθύνης και δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα υγείας και ασφάλειας και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού αναβάλλουμε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2020».

Απόλυτη προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας των δημοτών, των καλλιτεχνών, των εθελοντών και γενικότερα όσων συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ» του Δήμου Βισαλτίας. Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φορείς οι οποίοι εξέφρασαν την διάθεση να στηρίξουν τις εκδηλώσεις των «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2020» και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προάγουμε τον πολιτισμό, να κρατάμε ζωντανά τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και στο μέλλον όταν οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν.».

Διαβάστε επίσης για την ΔΕΥΑ Βισαλτίας: