Vk Guns & Accessories: Το όνομα στη Σκοποβολή – Εκπτώσεις έως και 55%

H σκοποβολή είναι χόμπι, άθλημα, τρόπος ζωής ή απλά ψυχαγωγία;

Την απάντηση την δίνει ένα φυσικό και παράλληλα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που  από την Σέρρες, κατακτά σιγά – σιγά όλη την Ελλάδα. Το Vk Guns & Accessories  αλλά και το www.vkguns.com δεν είναι απλά το όνομα στην Σκοποβολή.

Είναι συνώνυμο της ορειβασίας, του camping, της σκοποβολής, του κυνηγιού καθώς και της ενδυμασίας στα σώματα ασφαλείας. Και μπορεί η σκοποβολή να έγινε ευρέως γνωστή, ως άθλημα από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Άννα Κορακκάκη, αλλά δεν αφορά τους λίγους και τους εκλεκτούς.

Αφορά όλους όσους θέλουν να ζήσουν την ίδια την φύση. Το Vk Guns & Accessories  είτε μέσω της ορειβασίας, είτε μέσω του κυνηγιού, είτε απλά να κάνουν …camping!

Αντιπροσωπεύοντας τα μεγαλύτερα ονόματα στην ένδυση, την υπόδηση αλλά και τα όπλα ήρθε για να κάνει την διαφορά! Αλλά πάνω από όλα είναι μιας στάση ζωής!

 

S.P.: Τι είναι η Πρακτική Σκοποβολή; Πώς συνδέεστε εσείς αλλά και το Vk Guns & Accessories με τη Πρακτική Σκοποβολή;

Κατ’ αρχάς η πρακτική σκοποβολή είναι ένα χόμπι, ένα άθλημα, ένας τρόπος ζωής.

Κωνσταντίνος Βογινδρούκας: Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα δραστήριο χόμπι για την εκτόνωση και ψυχαγωγία τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι αθλητές καλούνται να εκτελέσουν μια σειρά βολών σε ειδικά διαμορφωμένα στάδια τα οποία αποτελούνται από χάρτινους και μεταλλικούς στόχους. Κερδίζει ο πιο γρήγορος και πιο εύστοχος, καθώς οι βολές πρέπει να εκτελεστούν σε όσον το δυνατόν πιο συντόμο χρόνο. Η όλη διαδικασία γίνεται με πλήρη ασφάλεια καθώς είναι και το πρώτο πράγμα που διδάσκεται. Προσωπικά είμαι αθλητής και πρωταθλητής της πρακτικής σκοποβολής και από το πάθος και την αγάπη μου προς αυτό δημιουργήθηκε το Vk Guns & Accessories. Ένας χώρος όπου μπορεί να απευθυνθεί ο οποιοσδήποτε άντρας, γυναίκα και παιδί, ώστε να γνωρίσει την σκοποβολή.S.P.: Ποια κατά τη γνώμη σας, είναι η θέση της πρακτικής σκοποβολής στην Ευρώπη και ποια στην Ελλάδα;

Κ.Β.: Στο εξωτερικό η πρακτική σκοποβολή είναι αρκετά διαδεδομένη και σε αυτό βοηθάει κ η νομοθεσία φυσικά. Υπάρχουν χιλιάδες σκοπευτές σε όλον τον κόσμο μέσα στους οποίους βρίσκονται κ πολλοί επαγγελματίες. Στην Ελλάδα διαδίδεται κάθε χρόνο και περισσότερο η σκοποβολή και σε αυτό συνέβαλλε και η παγκόσμια επιτυχία της Άννας Κορακκάκη. Στις Σέρρες μέσα από τον σκοπευτικό Σύλλογο και από το κατάστημα Vk Guns & Accessories επιδιώκουμε να γνωρίσει ο κόσμος την σκοποβολή και ειδικότερα τα παιδιά.

S.P.: Είδαμε στο χώρο σας μια πολύ μεγάλη ποικιλία από ρούχα και εξοπλισμό από την 5.11. Τι κάνει τη συγκεκριμένη μάρκα πρωτοπόρο και τα ρούχα της τόσο μοναδικά;

Κ.Β.: Στο κατάστημά μας υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμό, ένδυση κ υπόδηση για πολλά και διάφορα χόμπι. Το ντύσιμο στο φυσικό κατάστημα μας, αλλά και στο ηλεκτρονικό www.vkguns.com αφορά την ορειβασία, το camping, τη σκοποβολή, το κυνήγι καθώς και τα σώματα ασφαλείας. Παράλληλα με την ένδυση ωστόσο διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία και σε εξοπλισμό για τα σώματα ασφαλείας, τον σκοπευτή, τον κατασκηνωτή, τον φυσιολάτρη γενικότερα.

Όσον αφορά την εταιρία 5.11 που το Vk Guns & Accessories είναι και το μοναδικό εξουσιοδοτημένο κατάστημα στην Βόρειο Ελλαδα, είναι μια αμερικανική εταιρία η οποία καλύπτει τις ανάγκες όλων των παραπάνω σε ένδυση, υπόδηδη για άντρες και γυναίκες.

Από καθημερινό casual ντύσιμο έως και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής μιας κ τα προϊόντα της 5.11 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά στην καλύτερη δυνατή τιμή. Αυτό είναι που κάνει τη εταιρία 5.11 μοναδική και ασυναγώνιστη σε παγκόσμιο επίπεδο.

S.P.: Μέσα από το ανανεωμένο σας site www.vkguns.com είδαμε ακόμα ορισμένες πολύ ιδιαίτερες μάρκες όπως την PHOENIX SWISS, ALSA PRO, SIGHTMARK κ.α. Τι διαφορετικό έχουν αυτές οι μάρκες και τι ποιοτικά χαρακτηριστικά προσθέτουν στη σκοποβολή αλλά και στο κυνήγι;

Κ.Β.: Οι συγκεκριμενες εταιρίες είναι πολύ γνωστές στην σκοπευτική και όχι μόνο κοινότητα. Είναι κορυφαίες εταιρίες κατασκευής όπλων, φυσιγγίων κ αξεσουάρ. Περήφανα είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς στην Ελλάδα αναπτύσσοντας συγχρόνως ένα σύχρονο δίκτυο πωλήσεων.

S.P.: Τι είναι το οutdoor και πόσο πιστεύετε ο κόσμος αναζητά πλέον την εξόρμηση στη φύση;

Σε τι βαθμό μπορείτε να καλύψετε σε ένδυση – υπόδηση και εξοπλισμό έναν κατασκηνωτή, φυσιολάτρη;

Κ.Β.: Το outdoor όπως το λέμε είναι κάτι παραπάνω από μια εξόρμηση στη φύση, είναι μια στάση ζωής και χαρακτηρίζει όλους αυτούς που θέλουν να είναι δραστήριοι και να συνδέονται με την φύση αναζητώντας την περιπέτεια, χειμώνα και καλοκαίρι. Το κατάστημα Vk Guns & Accessories παρέχει τον πιο ποιοτικό και κατάλληλο εξοπλισμό σε ένδυση, υπόδηση κ αξεσουάρ που είναι απαραίτητα ώστε να συμμετέχει όλη η οικογένεια στις δραστηριότητες στη φύση.

Δείτε τις νέες εκπτώσεις έως και 55% στο https://vkguns.com/default.aspx 

Δείτε ολόκληρο το τεύχος του SocialProfile εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here