Χαιδευτός και Μπαλαξής: «Μαλλιά κουβάρια»

Την αρχή την έκανε ο κ. Μπαλαξής στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πλάι της διοίκησης αναφορικά με τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Σερρών.

Ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας ωστόσο αναφέρθηκε και στα Κ.Υ του νομού μας και διατύπωσε την άποψη πώς πολλά ζητήματα θα είχαν λυθεί αν οι συγκεκριμένες μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας ήταν υπό την εποπτεία του νοσοκομείου αντί της 4ης ΥΠΕ.

Μια άποψη που ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου κ. Χαιδευτός σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε συνέντευξη τύπου που ούτε λίγο ούτε δήλωσε πώς οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας αυτό το διάστημα κάνουν 10 και 11 εφημερίες καθημερινά ενώ άλλοι κάνουν 5-7 εφημερίες το μήνα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαιδευτό, η πρωτοβάθμια στηρίζει όλο αυτό το διάστημα το νοσοκομείο μας, ενώ έδωσε πολλάκις τα εύσημα και στη διοίκηση της 4ΥΠΕ και συγκεκριμένα στο κ. Τσαλικάκη

«Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια συκοφάντησης των εργαζομένων στα Κ.Υ .

Ο γιατρός θα προχωρήσει και σε επιστολή διαμαρτυρίας και στον Υπουργό Υγείας αλλά και στη διοίκση της 4ης ΥΠΕ σημειώνοντας οτι επιφυλάσσεται απέναντι σε ανακρίβειες για κάθε χρήση κάθε δικαιώματος προκειμένου να προστατευθούν οι γιατροί της πρωτοβάθμιας υγείας.

Τέλος κάλεσε τη διοίκηση του νοσοκομείου Σερρών να συνετίσει το κ. Μπαλαξή

Εσείς τι λέτε;

Θα το κάνει ο Φαρμάκης;

Γιατί αν το κάνει είναι σαν να «μουτζώνεται» μόνο του!

Ή έχω άδικο;