Τάσος Χανλιόγλου: Υπερ-Οπτικώς και ανταποδοτικότητα μηδέν!

ΥΠΕΡ-ΟΠΤΙΚΩΣ και Ανταποδοτικότητα μηδέν….καταλογίζει ο Τάσος Χανλίογλου στην προηγούμενη διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου, τον κ.Παπαβασιλείου και τον κ.Ζίχναλη

Τι λέει στην νέα του ανακοίνωση;

Πως επιβάλλεται οι εκάστοτε Δήμαρχοι και οι παρ’ αυτών Δημαρχιακοί να προστατεύουν, ως Ναίτες ιππότες, τα ιερά και τα όσια του Δήμου τους. Θεματοφύλακες εν ολίγοις, της πολιτισμένης διαβίωσής μας και της χρηστής διαχείρισης του ιδρώτα των καταβαλλόντων τον οβολόν τους, ήτοι φορολογουμένων.

Κάτι που ουδόλως εφαρμόστηκε στην λειτουργία και διαχείριση του Αυτ/μίου.

Κόπτονται, εν χορώ, οι 41 ότι το Αυτ/μιο προσφέρει τα μάλα προς την πόλη, που το πλήρωσε πολλές φορές και συνεχίζει.

Μάλιστα διατείνονται ότι έχουμε, οι έρμοι Δημότες, άμεσο όπως και έμμεσο όφελος.

Πάμε να δώσουμε ένα παράδειγμα τρανό της αντιμετώπισής του από τους προηγούμενους που το διοίκησαν.

Αφού για κάποιους λόγους ( λήξης πιστοποίησης θαρρώ) επέστρεψαν τις ήδη υπάρχουσες επί 20ετίας κερκίδες στον ιδιοκτήτη τους (Σερραίο, και χωρίς ποτέ να πληρώσουν το αναλογούν ενοίκιο) προσέτρεξαν προς αντικατάστασή τους.

Παρέκαμψαν, κοινώς έγραψαν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους την Σερραϊκή αγορά (ακόμη και αν ήταν κατά τι ακριβότερη).

Αποφάσισαν (Παπαβασιλείου / Ζίχναλης) να ενοικιάσουν για δύο τριήμερα προς 25.000 ευρώ, ήτοι 50.000 ευρώ περίπου, και τον τρίτο χρόνο (2018) αγόρασαν τις ίδιες (αν δεν κάνω λάθος), πάντα από άλλη πόλη (ΛΑΜΙΑ) προς 48.000 ευρώ, συν το ΦΠΑ.

Δηλαδή ένα σύνολο που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ περάσανε σε χέρια επιχειρηματία άλλης πόλης, όταν από μας ζητά ο ίδιος άνθρωπος (Παπαβασιλείου) με τις ευλογίες και των υπολοίπων του Δ.Συμβουλίου να βάλουμε 500.000 ευρώ και πάλι.

Να τα πάρετε κυρίες και κύριοι από εκεί, που επιτρέπετε, να γίνονται οι αγορές, όταν η πόλις μου υποφέρει.

Πού είναι η ανταποδοτικότητα κύριε Παπαβασιλείου και το άμεσο όφελος; Δήμαρχε όσο ήσουν λογιστής ακόμη του Αυτ/μίου, επί θητείας του Παπαβασιλείου (προέδρου) και έβαζες ήδη ως στόχο την θέση του πρώτου πολίτη των Σερρών, και προφανώς τα τιμολόγια αγοράς κερκίδων πέρασαν από τα χέρια σου, γιατί δεν τους έκραξες.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι θα το έβρισκες μπροστά σου ως δεοντολογικά / πολιτικά /κοινωνικά ανορθόδοξο.

Οι Ναίτες ιππότες που λέγαμε…….υπάρχουν αλλά στην φαντασία μόνον και στις προσδοκίες μας. Γεγονότα εξιστορώ και σαν με επιστολές τις στέλνω στους συνδημότες μου.

Υ.Γ: Συνήθως όταν νοικιάσεις 1 με 2 φορές κερκίδες στη συνέχεια τις συμφωνείς (αν έχεις γνώση αγοράς) με ένα μικρό αντίτιμο και μένουν δικές σου (το γνωρίζω από πρώτο χέρι). Όταν μάλιστα είναι και μεταχειρισμένες.

Μήπως το πράσινο χρώμα τους προσέδωσε υπεραξία ;

Ζημιώνετε συνεχώς την πόλη και το Αυτ/μιο κυρίες και κύριοι.

Δεν αντέχεται και άλλη σωτηρία.

Φυσικά υπογράφει ο ίδιος ως εις εκ των 8, πράγμα που σημαίνει πως και οι οκτώ παραμένουν μαζί

Άσχετα πως κατέβηκαν και που …κατέληξαν!

Διαβάστε επίσης εδώ για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Διαβάστε επίσης για τοΑυτοκινητοδρόμιο Σερρών