Τη Κυριακή στη Ξάνθη τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Στην Ξάνθη θα βρεθούν τη Κυριακή, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για να παραστούν στην επίσημη τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Πλατεία Διοικητηρίου.

Την εκδήλωση, που διοργανώνει το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Τη συγκατάθεσή του στο άγαλμα του κ.Καραμανλή είναι γνωστό ότι έδωσε εδώ και χρόνια, ο αδελφός του Αχιλλέας, ο οποίος αφού μετέβη επί τόπου και αφού εξέτασε με προσοχή το άγαλμα, έδωσε και το πράσινο φως για την τοποθέτησή του.

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στα αποκαλυπτήρια του Εθνάρχη στην Ξάνθη

Το παρόν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος, εκτός από την οικογένεια Καραμανλή,  αναμένετε να δώσει και ο Αντώνης Σαμαράς όπως και πάρα πολλοί Σερραίοι , όπως και αρκετοί βουλευτές της Ν.Δ. από ολόκληρη την Μακεδονία και την Θράκη.

Να σημειωθεί πως πριν μία περίπου εβδομάδα η βάση στην οποία θα στηθεί ο ανδριάντας βανδαλίστηκε από αγνώστους με σπρέι!

Αλήθεια, εδώ στις Σέρρες εκείνη η απόφαση για την τοποθέτηση αγάλματος του Καραμανλή τι έγινε;

Μπας και κάποιος θα πρέπει να την αναζητήσει και πάλι;

Διαβάστε και αυτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here