Ούτε για τον κορονοιό, ούτε για την απογραφή: Χωρίς εκστρατεία ενημέρωσης !

Αν μη τι άλλο είναι αιχμηρή η τοποθέτηση που διατυπώνει η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο των Σερρών κ. Θένια Χαραλαμπίδου με αφορμή την παράδοση προκατασκευασμένων αιθουσών νηπιαγωγείων  στην είσοδο του 8ου και 25ου Δημοτικού σχολείου.

Η κ. Χαραλαμπίδου επισημαίνει πως οι υπηρεσίες του Δήμου μας δεν γνωρίζουν ούτε ποια οικόπεδα είναι δικά του , ούτε ποια είναι ξένα, μιας και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο το τμήμα παιδείας του Δήμου Σερρών είχε εισηγηθεί την παραχώρηση δημοτικής έκτασης  απέναντι από το Αστυνομικό μέγαρο για τις ανάγκες της … ΕΛ.ΑΣ.!

Μην τρελαθούμε δηλαδή!

Εμείς όμως που γεννηθήκαμε στην γειτονιά θα μπορούσαμε να διευκολύνουμε, τόσο τον Δήμο, όσο και τις υπηρεσίες του!

Μόνο που δεν μας ρώτησε …κανείς!

Θα μου πεις εδώ δεν ξεκίνησε κανείς καμιά εκστρατεία ενημέρωσης, όχι για τον κορονοιό, που θέλει δεν θέλει θα μας αφήσει στο άμεσο μέλλον, αλλά ούτε καν για την …απογραφή!

Γιατί κακά τα ψέματα, με το αποτέλεσμα της απογραφής θα ζούμε και θα πληρωνόμαστε ως δήμοι και δήμαρχοι για την επόμενη … δεκαετία!

Προφανώς οι δήμαρχοι θα έχουν κάποιοι ειδική πληροφόρηση, σύμφωνα με την οποία ο Νομός μπορεί να χάνει δεκαπέντε χιλιάδες κατοίκους, αλλά οι δήμοι δεν θα χάσουν ούτε ένα κάτοικο!

Αλλιώς δεν εξηγείται;