Θένια Χαραλαμπίδου: Μανία προβολής από τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος κατάφεραν να μας δημιουργήσουν οργή με την μανία τους για αυτοπροβολή συνοδεύοντας το δελτίο τύπου με φωτογραφία τους μαζί με την ωφελούμενη κατά την παράδοση επιταγής

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Θένια Χαραλαμπίδου ακόμη μία φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την τάση για υπερβολική και άσκοπη προβολή εκ μέρους της Δημοτικής αρχής και ιδιαιτέρως του Δημάρχου Σερρών κ. Χρυσάφη.

Με αφορμή την πολύ σημαντική δράση έκτακτης επισιτιστικής βοήθειας εκ μέρους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και της ΜΚΟ «Μπορούμε» παραδόθηκαν με τη βοήθεια της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας επιταγές για τη διασφάλιση σίτισης και ειδών πρώτης ανάγκης σε 20 οικογένειες.

Κατά την άποψη μου αυτή η δράση που εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο και ήρθε ως «δώρο» από το ΙΣΝ και στην οποία συμμετέχουν πάρα πολλοί δήμοι στην Ελλάδα θα έπρεπε να γίνει με τη δέουσα διακριτικότητα και ευαισθησία χωρίς τυμπανοκρουσίες και φωτογραφίες.

Συνήθως αυτές οι παραδόσεις των επιταγών και της κάθε είδους βοήθειας γίνονται από τους ίδιους τους υπαλλήλους με κάθε εχεμύθεια.

Ένα απλό δελτίο τύπου που θα αναφερόταν στο πρόγραμμα και τους πρωτεργάτες του εκφράζοντες τις ευχαριστίες μας στο ίδρυμα που έχει τον πρωταρχικό ρόλο θα ήταν αρκετό.

Εν κατακλείδι και ως πραγματικά ενοχλημένη από αυτά που γίνονται θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου ευθέως:

ΚΑΚΙΣΤΑ προβάλουν μια δράση αλληλεγγύης θα έλεγα εγώ, φιλανθρωπίας θα έλεγαν αυτοί. ΚΑΚΙΣΤΑ φωτογραφίζονται με την ωφελούμενη.

Διαβάστε επίσης για τον Αντώνη Γεωργούλα & Παρθένα Χαραλαμπίδου: