Με πρωτοβουλία Χατζηβασιλείου, Αγγελόπουλος, Μάμαλης και Γιοβάνης σε τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Παιδείας

Με πρωτοβουλία Χατζηβασιλείου, Αγγελόπουλος, Μάμαλης και Γιοβάνης Πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Παιδείας

Ως αποτέλεσμα της επίσκεψής του στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών, πριν από λίγες μέρες, ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στον Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδιο για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης,

και μέλη της διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, κατά την οποία συζητήθηκαν οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πανεπιστημιούπολη των Σερρών.

Στην συζήτηση, την οποία οργάνωσε ο κ. Χατζηβασιλείου σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΔΙ.ΠΑ.Ε. κ. Καϊση,

συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ιδρύματος κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος, ο καθηγητής και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Σπύρος Μάμαλης και, εκ μέρους της Πανεπιστημιούπολης των Σερρών ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Νίκος Γιοβάνης.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Υφυπουργός Παιδείας είχε συνομιλήσει με ομάδα μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για το έργο και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα των Σερρών.

Το κατά πόσο όμως κατάλαβε τα προβλήματα θα φανεί από το αποτέλεσμα…

Σωστά;

Δείτε επίσης