Χωρίς προβλήματα ξανάρχισαν τα σχολεία

Χωρίς προβλήματα πέρασαν το κατώφλι του σχολείου τους και οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και των γυμνασίων στην επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων, με την υποχρέωση των self-test, αλλά και οι μαθητές των λυκείων.

Βέβαια πάνω από 3.000 ήταν τα συνολικά θετικά σελφ τεστ σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενώ πρέπει να σημειωθεί πως αρκετοί με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ, μετέβησαν στα σχολεία χωρίς υποβολή στοιχείων στο σύστημα, αλλά με γραπτή δήλωση του αποτελέσματος καθώς είχε πέσει η πλατφόρμα για μεγάλο χρονικό …. διάστημα.

Τα σχολεία, ειδικά της πρωτοβάθμιας, γέμισαν παιδικές φωνές και χαμόγελα – κάτω από τις μάσκες, που υποχρεωτικά φορούσαν όλα τα παιδιά.

Εμείς θα ξαναευχηθούμε για πολλοστή φορά φέτος καλή αρχή σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, ελπίζοντας όπως είπε και ο Πασχάλης Στεφάνου να μη χρειαστεί, να τα ξανά φυλακίσουμε, πίσω από οθόνες!

Πάντως μη νομίζετε;

Πολλά παιδιά όταν πήγαν να κάνουν το μοριακό τεστ, αποδείχθηκε πως τζάμπα δεν πήγαν στο σχολείο καθώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει πως δεν συμβαδίζει απόλυτα το μοριακό και το σελφ τεστ

Θα μου πεις έχασε κανένας;

Προφανώς και όχι…

Καλύτερα ένα λάθος αποτέλεσμα, παρά ένα παιδί ή ένας εκπαιδευτικός με κορονοιό στην αυλή του σχολείου

Σωστά;

Δείτε επίσης