Έγινε ο χορός της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Ένωσης  Επισκευαστών Οχημάτων Ν. Σερρών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της κλαδικής Ομοσπονδίας ,ΕΟΒΕΑΜΜ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ .Παναγιώτης Σπυρόπουλος ,ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Μέγκλας και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της εκδήλωσης τίμησαν τους εκπροσώπους φορέων που χρόνια τώρα στηρίζουν την Ένωση Επισκευαστών.

Με ξεχωριστά και συγκινητικά λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ανδρέας Μπαρακλής για το έργο του πρόεδρου της ΟΕΒΕΣΣ κ. Σωτήρη Κοτσαμπά.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βραβεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης  και τιμήθηκε από την Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων για το έργο του στην Ομοσπονδία και τη στήριξη και προσφορά του προς όλα τα σωματεία.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσαν τα λόγια του κ. Μπαρακλή κατά την βράβευση του κ. Κοτσαμπά τον οποίο χαρακτήρισε αγωνιστή και άνθρωπο της προσφοράς.

Τιμητικές πλακέτες για την στήριξη που παρέχουν ως φορείς στην Ένωση Επισκευαστών Οχημάτων έλαβαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ κ. Χρήστος Μέγκλας.

Στη συνέχεια το γλέντι άναψε καθώς τη σκυτάλη πήραν για τη διασκέδαση των καλεσμένων τα μέλη του συγκροτήματος «Τρία Μ»

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here