Αλέξανδρος Χρυσάφης: Κυρίαρχο αναπτυξιακό εργαλείο το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Αναδεικνύουμε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ως κυρίαρχο αναπτυξιακό εργαλείο, μέσα από συνέργειες και συνεργασίες με επιχειρηματίες και ομίλους και την εντονότερη διάχυση της λειτουργίας του στην Σερραική κοινωνία υποσχέθηκε ο Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Αυτή ήταν η προεκλογική υπόσχεση που έδωσε ο σημερινός δήμαρχος και φυσικά μόνο μέσω από συνέργειες και συνεργασίες με επιχειρηματίες και ομίλους μπορεί να απογειωθεί το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Αυτό ακριβώς ειπώθηκε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και αφορούσε την παρουσία ιδιώτη
στο μετοχικό κεφάλαιο του αυτοκινητοδρομίου.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Τι είπε και τι έλεγε προεκλογικά η σημερινή αντιπολίτευση στο Δήμο Σερρών;;

  • Από την πλευρά του ο κ.Φωτιάδης είχε υποσχεθεί την αναβάθμιση του Aυτοκινητοδρομίου , ενώ έκρυψε από τους Σερραίους τον τρόπο που θα το έφτιαχνε.
  • H Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων έβλεπε το Αυτοκινητοδρόμιο ως ήδη εξελιγμένο και στα χέρια του Δήμου, ως τουριστικό προορισμό και brand name της πόλης μας
  • Τέλος η κ.Παπαφωτίου υποσχέθηκε προεκλογικά καινοτόμες πρωτοβουλίες

Τελικά σήμερα δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει και να αξιοποιήσει τις λύσεις που θα καταφέρουν να βοηθήσουν το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αλλά και ολόκληρο το Νομό Σερρών.

Και αν μέσα σε αυτές είναι και οι ιδιώτες πρωτοβουλίες που θέλουν να επενδύσουν στο
αυτοκινητοδρόμιο, αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές που έβαλε και θα βάλει η δημοτική αρχή Χρυσάφη.

Το πως είναι κάτι που μπορεί να βρεθεί, καθώς και η αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου θεωρείται δεδομένη και υποχρεωτική, αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα..

Όσο για την πρόταση του κ. Φωτιάδη να συνδέσουμε το μέλλον της πίστας με την πρόθεση γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας να δημιουργήσει εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τι να πω;

Μακάρι!

Ίσως και να αγοράσουμε με τα έσοδα σαν νομός ένα οικόπεδο στον ….Άρη!
Μη σου πω και στο …Φεγγάρι!

Διαβάστε επίσης «Κυκλοφορούν ελεύθεροι» οι μετανάστες στο Κλειδί Σιντικής;

Διαβάστε επίσης εδώ 16 δισ. Ευρώ στην ελληνική οικονομία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here