Αλέξανδρος Χρυσάφης: Το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί το διαμάντι και την κορωνίδα της αναπτυξιακής μας προσπάθειας

« Το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελεί το διαμάντι και την κορωνίδα της αναπτυξιακής μας προσπάθειας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο κ.Χρυσάφης και ήδη, μετά το πρόσφατο έργο της ανακατασκευής της πίστας, το Αυτοκινητοδρόμιο μας διαθέτει την πιο σύγχρονη, όμορφη και ασφαλή πίστα των Βαλκανίων, ενώ σχεδιάζουμε νέα έργα για την περαιτέρω αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των υποδομών του. 

Παράλληλα, προωθούμε την ένταξη του Αυτοκινητοδρομίου στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τη μετατροπή του σε μία υπερσύγχρονη εθνική πίστα αγώνων ενισχύοντας τόσο την επισκεψιμότητα όσο και την ανταγωνιστικότητά του σε διεθνές επίπεδο.

Προς την κατεύθυνση αυτή,  ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την εύρεση στρατηγικού συνεργάτη, ο οποίος θα αναδειχθεί μέσα από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο λειτουργικά και αναπτυξιακά το Αυτοκινητοδρόμιο, διασφαλίζοντας, όμως, ταυτόχρονα και τον  δημοτικό του χαρακτήρα.

Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική».

Προφανώς για αυτό και άλλαξε η διοίκηση και για αυτό ανέλαβε και ο ίδιος ο δήμαρχος την θέση του προέδρου του Δ.Σ., συνεπικουρούμενος μάλιστα από τον Θεόδωρο Βασιλακίδη και τον κ. Απόστολο Γιούρη, άτομα που μπορεί να μην είναι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά είναι στενοί του συνεργάτες….

Και προφανώς με αυτόν τον τρόπο θέλει να στείλει και το μήνυμα της μεγάλης αξίας που έχει το έργο για την πόλη των Σερρών

Άλλωστε το είπε και ο ίδιος: 

Θα δώσουμε βάρος στο management προκειμένου να έχουμε μία πιο επαγγελματική προσέγγιση, όσον αφορά το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού….