Αλέξανδρος Χρυσάφης: Θα θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών κ.Χρυσάφης έκανε λόγο για έλλειψη αντιπλημμυρικής παρέμβασης στην κοιλάδα για τα τελευταία σαράντα χρόνια!

Και μάλιστα εντός του χειμάρρου των Αγίων Αναργύρων, τονίζει ο κ. Χρυσάφης πως στόχος της σημερινής δημοτικής αρχής από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ήταν η θωράκιση της πόλης.

Ήδη έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΣΤΗΣ την επικαιροποίηση όλου του αντιπλημμυρικού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων» είπε ο δήμαρχος, δηλώνοντας  βέβαιος ότι τα έργα αυτά θα γίνουν προς όφελος των πολιτών.

«Στόχος μας δεν είναι απλά να διατηρηθεί η Κοιλάδα των Σερρών αλλά και να θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η περιοχή» είπε ο κύριος Χρυσάφης, ενώ για την αποζημίωση των πολιτών που επλήγησαν από την πλημμύρα τόνισε τονίζει ότι η διαδικασία των αποζημιώσεων έχει «τρέξει» παρά πολύ γρήγορα από πλευράς του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών.

Σε ότι αφορά άλλες περιπτώσεις που δεν προβλέπονται αποζημιώσεις ο κ.Χρυσάφης υποστήριξε πως θα πρέπει να βρεθούν μέτρα ελάφρυνσης έτσι ώστε να βοηθηθούν οι πληγέντες….

Που όπως και να το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο ….περιμένουν!

Δείτε επίσης