Αλέξανδρος Χρυσάφης: Γυρίζουμε σελίδα προσδοκώντας πρόοδο και ανάπτυξη

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ευχές για το 2021

Με την ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας και με ανανεωμένη δύναμη για έργα και δράσεις που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας, ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, αποχαιρετά το 2020 και εύχεται ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2021

Το μήνυμα του Δημάρχου Σερρών για την Πρωτοχρονιά

Αγαπητοί Συνδημότες, 

Αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η πανδημία του κορωνοϊού άφησε βαρύ αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα αλλά και στον Δήμο Σερρών. 

Το 2020 η ζωή μας άλλαξε με έναν δραματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Προτεραιότητες και στόχοι αναθεωρήθηκαν και αναπόφευκτα οι δράσεις μας ως Δημοτική Αρχή προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.

Κόντρα στα εμπόδια, που προκάλεσε η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση υλοποιήσαμε βασικές δεσμεύσεις μας, ολοκληρώσαμε σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας και προωθήσαμε ενέργειες που μεταμορφώνουν την εικόνα του Δήμου Σερρών

Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα δίχτυ προστασίας για τους συμπολίτες μας, που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά, τους επαγγελματίες και τους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας. Και βέβαια ενισχύσαμε το Νοσοκομείο Σερρών, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού πολέμου με τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού εντατικής θεραπείας.

Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι, συμμαχώντας όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε μάχη.

Με αυτή την πίστη και την αισιοδοξία υποδεχόμαστε το 2021

Γυρίζουμε σελίδα με υπευθυνότητα για να χαρούμε όλοι τη νέα χρονιά, με ελπίδα για τον τερματισμό της πανδημίας και με ανανεωμένη δύναμη για έργα και δράσεις που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021! 

Διαβάστε επιπλέον για τον Αλέξανδρό Χρυσάφη: