Χρυσάφη προτείνει ο Κοτσαμπάς για τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης για να συζητηθούν τα προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Αίτημα τηλεδιάσκεψης φορέων για τα νέα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση

Με επιστολη του προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, τον Βουλευτή Σερρών κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, τον Βουλευτή Σερρών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη , τον Βουλευτή Σερρών κ. Ελευθέριο Αβραμάκη, τον Βουλευτή Σερρών κ. Κων/νο Μπούμπα , τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους Δημάρχους του Ν.Σερρών ζητά τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης  για να συζητηθούν τα προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης

Στην επιστολή του αναφέρει:

Αξιότιμοι κυρία και κύριοι των αρμοδίων φορέων, 

Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε τη διοργάνωση τηλεδιάσκεψης μεταξύ των φορέων για να συζητηθούν τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης που ανακύπτουν με τα νέα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Είναι επιτακτική η ανάγκη σύσκεψης όλων των φορέων καθώς ο κλάδος της εστίασης με  τα νέα δεδομένα, επρόκειτο να σβήσει και να χαθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας. 

Πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί  η οικονομική ζημία των επαγγελματιών της εστίασης.

Ποιες παρεμβάσεις πρέπει να σημειωθούν και ποιες προτάσεις πρέπει να κατατεθούν στην κυβέρνηση προκειμένου να προστατευτούν εργαζόμενοι και επαγγελματίες. 

Προτείνουμε τη διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης να αναλάβει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, καθώς διαθέτει το πρόγραμμα και την εμπειρία από τις τηλεδιασκέψεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας έχοντας πίστη στο ενδιαφέρον σας για το μέλλον αυτού του τόπου. 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την απάντησή σας.   

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here