Δήμος Νέας Ζίχνης: Συνεργείο του ΕΟΔΥ για Rapid test!

Ύστερα από αίτημα της Δημοτικής Αρχής Ν. Ζίχνης και με τη συνδρομή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, μετά τον Δήμο Εμμ. Παπά και στη Ζίχνη βρέθηκε ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα συνεργείο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα στο Δήμο Νέας Ζίχνης, για τη διενέργεια rapid tests, για τους εργαζόμενους του Δήμου και των άλλων φορέων του δημοσίου (εκπαιδευτικούς, αστυνομία, πυροσβεστική κλπ).

Η διαδικασία των tests έλαβε χώρα, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τον περιορισμό της διασποράς του covid19.

Όσο για το αποτέλεσμα;

Δήμος Νέας Ζίχνης: Στο σύνολο των 170 rapid tests υπήρξαν 7 θετικά κρούσματα!

Οπότε παιδιά με ποσοστό 4% πάτε καλά και μιας και για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας αυτής υγειονομικής κρίσης, μοναδικό μας όπλο είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων που συστήνουν οι ειδικοί…

Φορέστε μάσκες και κρατήστε αποστάσεις για να μείνετε …ασφαλείς!

Ακούστε που σας λέω…

Και όπως τα έλεγε σωστά και ο Γιώργος ο Καλαποτλής

«Επειδή η κατάσταση φαίνεται πως θα δυσκολέψει….. να θυμόμαστε όλοι μας το εξής…. όσοι δυστυχώς κόλλησαν ή θα κολλήσουν τον ιό ούτε το θέλανε ούτε το επιδίωξαν ούτε κακό θέλουν να κάνουν σε κανέναν…. Δυστυχώς νοσούν….. χρειάζονται στήριξη (από μακριά βέβαια….) και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τους κρίνουμε γιατί βρέθηκαν στο λάθος μέρος με λάθος ανθρώπους…. θα μπορούσαμε να ειμασταν όλοι μας στην θέση τους.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά!!!! «

Τέλος αύριο τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα ολοκληρώσουν την επίσκεψη τους στο Νομό Σερρών με το Δήμο Αμφίπολης.

Υπενθυμίζουμε πως η διαδικασία των Rapid Tests ξεκίνησε μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την συμβολή των Δημοτικών Αρχών.

Διαβάστε επίσης εδώ για το Νοσοκομείο Σερρών