Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Αλέξανδρος Χρυσάφης: 1.000.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία στο Δήμο Σερρών!

xrisafis-agrotiki-odopoiia-karamanlis-serres-dimos-serron
Μοιράσου το...

Τέλος στο Δήμο Σερρών ξεκινά νέα αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας ύψους 1.000.000 ευρώ όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης!

malliaras-xatzidimitriou


Άλλα 28 χλμ του αγροτικού δικτύου βελτιώνονται με ένα σπουδαίο έργο που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, οι οποίες εξασφαλίστηκαν από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με την βοήθεια του Κώστα Καραμανλή και φυσικά μετά από σχετική τεκμηριωμένη μελέτη, που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών.


Οι παρεμβάσεις αφορούν σε αγροτικούς δρόμους στα  τοπικά διαμερίσματα της Κουμαριάς, του Λευκώνα, του Σκουτάρεως, της Πεπονιάς, των Επταμύλων, του Μητρουσίου, των Καλών Δένδρων, της Αναγέννησης, των Σερρών, της Αγίας Ελένης και του Προβατά.

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Mεριμνούμε στη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού

arampatzi-panagiotaki

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας είναι προτεραιότητα, λέει ο Αλέξανδρος Χρυσάφης καθώς με διαρκείς παρεμβάσεις του Δήμου, μεριμνούμε εμπράκτως για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου Σερρών.

fani toti

Αναβάθμιση αγροτικών δρόμων μήκους 28 χλμ στο Δήμο Σερρών


Τη σύμβαση για τα έργα αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας σε συνολικό μήκος 28 χλμ υπέγραψαν τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον ανάδοχο, Νότη Καφεστίδη.

🚜📌Γιάννης Τουρτούρας: Για πρώτη φορά τόσο μεγάλο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Σερρών!


Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τις οποίες εξασφάλισε ο τέως Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής ύστερα από σχετικό αίτημα, που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών.


«Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης σε βασικούς αγροτικούς δρόμους επιλύοντας χρόνια προβλήματα σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Σερρών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.


Πιο συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις αφορούν σε αγροτικούς δρόμους στα τοπικά διαμερίσματα της Κουμαριάς, του Λευκώνα, του Σκουτάρεως, της Πεπονιάς, των Επταμύλων, του Μητρουσίου, των Καλών Δένδρων, της Αναγέννησης, των Σερρών, της Αγίας Ελένης και του Προβατά.


«Μεριμνούμε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες με άμεση προτεραιότητα τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου Σερρών.

Βελτιώνουμε τις υποδομές σε όλο το εύρος του Δήμου μας και στηρίζουμε έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό.

Με προσήλωση στο στόχο μας εξασφαλίζουμε έργα αναγκαία και δίνουμε μόνιμες λύσεις στον Πρωτογενή Τομέα», προσέθεσε ο Δήμαρχος Σερρών.


Από τη δική του πλευρά ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, Γιάννης Τουρτούρας τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά, που ο Δήμος Σερρών δαπανά ένα τόσο σημαντικό ποσό για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, κάτι που αναμφισβήτητα καταδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής του Αλέξανδρου Χρυσάφη για τη συνολική αναβάθμιση του αγροτικού δικτύου και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των κατοίκων στις αγροτικές του καλλιέργειες .  

8.000.000 ευρώ στο ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου για την ορθολογική διαχείριση του νερού

Δήμος, Επιτροπή Ισότητας και Επιμελητήριο: Τίμησαν την ιστορία γυναικών των Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version