Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

ΣΕΡΡΕΣ: ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ – ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ!

Αφιλοκερδώς βοήθησε την Π.Ε. Σερρών στο έργο του αποχιονισμού…

ο κος Κωνσταντίνος-Ηλίας Καρασαββίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στα χωματουργικά έργα και που θα πρέπει να αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση. Το απόγευμα της Τετάρτης ο κεντρικός άξονας Κιλκίς-Σερρών ήταν απροσπέλαστος από τον πολύ χιόνι που είχε πέσει. Ο περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Μασλαρινός αλλά και ο υπευθυνος πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Σερρών Γιωργος Καραγιανίδης επικοινώνησαν με τον κο Καρασαβίδη όταν έμαθαν πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει στον καθαρισμό του οδικού δικτύου και λίγη λεπτά μετά τις 19:00 το απόγευμα ξεκίνησε ο αποχιονισμός του παραπάνω δρόμου.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κος Καρασαββίδης έγραψε:

“Αγαπημένοι μου φίλοι και γνωστοί, συγχωριανοί Και συνδημότες, πρέπει να κάνω μία διευκρίνηση στον δρόμο η στους δρόμους που βρέθηκα να κάνω αποχιονισμό, το έκανα με δική μου δαπάνη ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκω και εγώ και η οικογένειά μου, όταν βλέπω εγώ ο κεντρικός άξονας ΚΙΛΚΙΣ– ΣΕΡΡΩΝ είναι απροσπέλαστος, και άντε να μην κυκλοφορήσει κάνεις από εμάς ΟΚ αν όμως χρειαζόταν ασθενοφόρο???? μπορεί κάποιος να μου λύση την απορία, τη θα γινόταν έτσι λοιπόν πήρα της ευλογίες της Περιφέρειας και το τονίζω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και με δική μου δαπάνη βγήκα να καθαρίσω τον κεντρικό δρόμο, διότι όπως φαίνεται δεν είμαι ικανός ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ στην ενδοδημοτικη οδοποιία υπηρεσίες αποχιονισμου, σε κάθε περίπτωση τονίζω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι και δεν θα είμαι υποψήφιος με καμία μορφή αιρετού αξιώματος. Αυτά για να προλάβω τους κατ’ τα άλλα (φίλους)καλό βράδυ σε όλους. ΥΓ. και μην βιαστούν κάποιοι να με κολλήσουν αστέρι διότι το αστέρι από κάτω έχει καρφάκι και ο νοών νοείτω”

BARAT

via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version