Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

ΣΕΡΡΕΣ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!

Πόσοι και για πόσα χρόνια δεν βάλανε πετρέλαιο; ( Θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί ρωτάω..)

Όχι δεν έπεσε η είδηση σαν κεραυνός εν αιθρία.

Και στο παρελθόν ο ίδιος ο καθηγητής είχε απασχολήσει το ίδρυμα.

Και μάλιστα όχι μία ή δύο από τις προηγούμενες διοικήσεις

Όλες ή σχεδόν όλες!

Και τι έκαναν;

Πριν από λίγα χρόνια αν θυμάμαι καλά του είχε επιβληθεί η ποινή της έγγραφης επίπληξης!

Όσο για όλους εμάς δεν το παίζουμε άγιοι ή …άσχετοι!

Το ξέραμε, και εμείς και όλη η κοινωνία.

Μόνο που δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε…

Και χτες έπεσε η κεραμίδα! Το πιάσανε το …παλικάρι!

Συνελήφθη ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών με την κατηγορία της δωροληψίας καθώς σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών αποσπούσε διάφορα ανταλλάγματα προκειμένου να τους περάσουν τα μαθήματά του.

Ως άμεσοι συνεργοί του συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου
Όχι δυστυχώς δεν θα αναφέρω τα ονόματά τους γιατί έχω κακό παρελθόν με αγωγές και μηνύσεις.
Αλλά σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των τριών συλληφθέντων, ως θύματα φέρονται σπουδαστές του Ιδρύματος, τους οποίους ο κατηγορούμενος καθηγητής έκρινε ως αποτυχόντες στις εξετάσεις και προκειμένου να τους περάσει ζητούσε ανταλλάγματα.
Ο καθηγητής λοιπόν ζητούσε από τους φοιτητές είτε την παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή.

Το ωραίο είναι ότι ο καθηγητής δεν δίσταζε να ζητά από νεαρές φοιτήτριες να συνάψουν ερωτική σχέση μαζί του για να τους περάσει στα μαθήματα.
Πάντως στην επιχείρηση που οργάνωσαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη αρχικά ένας εκ των ιδιοκτητών του φροντιστηρίου, την ώρα που φέρεται να παραλάμβανε χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα από καταγγέλλοντα, ενώ ακολούθησαν οι άλλες δύο συλλήψεις.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και γραφεία των εμπλεκόμενων, κατά τις οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών. ….

Και στα περαιτέρω υπάρχει και η διαπόμπευση και για κάποιους ανθρώπους που μέχρι χθες περπατούσαν …όρθιοι
Αλλά από σήμερα και μετά και την δημοσιοποίηση των ονομάτων από την αστυνομία, έτσι ώστε να πάνε να καταθέσουν πολλά παιδιά που τράβηξαν τα ακατανόμαστα και να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο

Γιατί η δικαστική απόφαση είναι αυτή που θα βάλει τέλος στο μαρτύριο κάποιων παιδιών που από σήμερα πανηγυρίζουν γιατί επιτέλους θα περάσουν το μάθημα που χρωστούν για πολλά – πολλά χρόνια

Ίσως γιατί ήθελαν τα χρήματα για το …πετρέλαιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ https://www.e-vima.gr/2018/10/serres-email-ntropis-kathigiti-toy-tei-serron-2012/

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version