Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

ΣΕΡΡΕΣ: TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑΡΗ!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη, αλλά και αυτή του Θεόφιλου Λεονταρίδη , ο οποίος είναι σύζυγος της αδελφής του, μιας και την Παρασκευή το απόγευμα έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας.

Στο σημείο της πυρκαγιάς πήγαν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ανάμεσά τους και ο Σάββας ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν είχε υπηρεσία, και παρόλα αυτά έτρεξε..

Ο Σάββας όμως πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.

Δυστυχώς…

Η κηδεία του Σάββα έγινε την επομένη ημέρα στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου του Λευκώνα στην οποία μαζεύτηκε όλος ο νομός Σερρών.

Φίλοι και γνωστοί, δάσκαλοι των παιδιών και όλη η κοινωνία δάκρυσε για το παλικάρι, ένα πραγματικό παλικάρι που δεν νομίζω να φοβήθηκε ποτέ του…

Με το Σάββα γνωριζόμασταν πολλά χρόνια και ήξερα την ψυχούλα του. Μια ψυχή προσφοράς και ένα τύπος «μπαχτσές» που θα τον διάλεγε ο καθένας για παρέα.

Τραγικές φιγούρες τα όμορφα αγγελούδια του και όλοι οι συγγενείς , που δεν περίμεναν ποτέ μια τέτοια εξέλιξη..

Παρόν και συντετριμμένος και ο πρώην βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης του οποίου ο Σάββας ήταν και δεξί και αριστερό χέρι…

…Η συμπαράσταση όλων σας και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και αποδίδουν τιμή στην προσωπικότητα και τη μνήμη του Σάββα που όλοι αγαπήσαμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Θεόφιλος, αλλά έχω την άποψη ότι πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουμε όλοι μας τον χαμό του

Φαίνεται ότι όλα τα καλά παιδιά τα μαζεύει δίπλα του….

Τι να πω.

Απλά θα πω ένα μπράβο στην οικογένεια της πυροσβεστικής που ήταν παρούσα…

Μόνο να μην ξεχάσει η πολιτεία αυτά τα παιδιά, που έχασαν τον πατέρα τους και το στήριγμα τους…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

GOTSIKA
Exit mobile version