Βασίλη ο Στέφανος μπορεί να μην τραβάει στη δημοσκόπηση, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πάει τέλεια στην ... τηλεθέαση!

Η Shakira ψάχνει νταντά για τους γιους της- Δίνει πάνω από 2.000$ και βάζει έναν όρο

Μοιράσου το...

Για τον Σάσα και τον Μίλαν

Η Shakira ψάχνει νταντά για τους γιους της- Δίνει πάνω από 2.000$ και βάζει έναν όρο

Υψηλός μισθός, διαμονή σε έπαυλη και ένας βασικός και απαράβατος όρος. Αυτές θα είναι οι συνθήκες εργασίας για το άτομο που θα προσλάβει η Shakira ως νταντά για τα παιδιά της.

Πριν από δύο μήνες η Shakira εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη και εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι, μετά από τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.

Τώρα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναζητά νταντά για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με τον ποδοσφαιριστή, τον Σάσα και τον Μίλαν.

savvas rizos

Ο μισθός είναι υψηλός. Προσφέρει περίπου 2.350 δολάρια τον μήνα, συν τα έξοδα για τις μετακινήσεις, σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia.

Πρόκειται για ποσό διπλάσιο από αυτά που βγάζουν οι νταντάδες πλήρους απασχόλησης στο Μαϊάμι, σημειώνει το δημοσίευμα.

Επιπλέον, η νταντά που θα προσλάβει η Shakira θα μένει στην πολυτελή έπαυλη όπου ζει η τραγουδίστρια στο Μαϊάμι, η οποία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, σπα, γυμναστήριο και επτά μπάνια.

Πέρα από την αυτονόητη εμπειρία στη φροντίδα παιδιών που θα πρέπει να διαθέτει το άτομο που θα προσληφθεί, υπάρχει ένας βασικός όρος τον οποίο θα πρέπει να τηρεί.

Το άτομο που θα αναλάβει χρέη νταντάς των παιδιών της Shakira δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τα ΜΜΕ, κάτι που θα προβλέπει το συμβόλαιο εμπιστευτικότητας που θα υπογράψει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια με αεροπορική εταιρεία – «Έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version