Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών θα παρουσιάσει τα δύο τελευταία βιβλία του Χρήστου Πολατίδη

polatidis e vima
polatidis e vima
Μοιράσου το...

Ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών θα παρουσιάσει τα δύο τελευταία βιβλία του Χρήστου Πολατίδη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ποιητική συλλογή «Παρατιλμοί» και τη συλλογή διηγημάτων «Ένα τη βδομάδα». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου (Β. Βασιλείου 12).

Την παρουσίαση των βιβλίων θα κάνει ὁ φιλόλογος Κώστας Λλος.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το έργο του.

Αποσπάσματα από τα βιβλία θα διαβάσει ὁ Λάμπρος Τόκας.

savvas rizos

Ο Χρήστος Πολατίδης γεννήθηκε στον Λευκώνα Σερρών το 1961. Σπούδασε στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και ολοκλήρωσε την Διδακτορική του Διατριβή.

Γράφει και δημοσιεύει από μικρή ηλικία, ποιήματα και πεζά, πολλά από τα οποία έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς. Αρθρογραφεί επίσης σε εφημερίδες και περιοδικά, δημοσιεύοντας άρθρα γνώμης, μελέτες και φιλοσοφικά δοκίμια.

Από το 2003 έως το 2008, υπήρξε συν εκδότης του περιοδικού Λόγου και Τέχνης «ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ».

Έργα του: «Ἔπεα Δάκοντα» (2001), «Ἐφίμερος Ἐφήμερος» (2011), «Ἕντεκα ἐπὶ ἑκατὸν εἴκοσι ἕνα» (2017), «Παλίντονος ἀλυπία» (2018), «Ἕνα τή βδομάδα» (2019), «Δεκαέξι αἰῶνες ὑπόδουλο ἔθνος – Συλλογικό ἔργο» (2021), «Παρατιλμοί» (2022).

Κώστας Λώλος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1972. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος στην Μέση Εκπαίδευση.

Ο Λάμπρος Τόκας γεννήθηκε το 1979, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Σπούδασε στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του North College με υποτροφία Αβέρωφ. Διοργάνωσε και συμμετείχε σέ πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version