Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Θερμές ευχαριστίες: Από την Αστυνομική Διεύθυνση προς την Δημοτική Αρχή Σερρών

tsiotas xalkiopoulos niktopatis kamelidis e vima
tsiotas xalkiopoulos niktopatis kamelidis e vima
Μοιράσου το...

Θερμές ευχαριστίες προς την Δημοτική Αρχή των Σερρών, για την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής, εξέφρασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ. Ευάγγελος Τσιώτας, κατά την συνάντηση του με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων κ. Γεώργιο Νυκτοπάτη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο.

Η Αντιδημαρχία Εργων και η ΔΕΥΑΣ έχουν ήδη προβεί σε μια σειρά από παρεμβάσεις, ώστε οι αστυνομικοί υπάλληλοι να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους κάτω από καλύτερες συνθήκες αλλά και οι πολίτες που επισκέπτονται την Α.Δ. Σερρών να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, συζητήθηκε το ζήτημα της αναβάθμισης των κρατητηρίων, ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου χώρου από άποψη ασφάλειας, υγιεινής αλλά και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι κ.κ. Νυκτοπάτης και Χαλκιόπουλος διαβεβαίωσαν ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλία για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ικανοποίηση του αιτήματος.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του προσδιόρισε ως κεντρική προτεραιότητα την ανάπτυξη “συμμαχιών” με τελικό ωφελούμενο τους δημότες.

Οι υπηρεσίες και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου Σερρών λειτουργώντας ως ολότητα, αναπτύσσουν συνέργειες με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Δήμος Σερρών συνδράμει ακόμα και δημόσιες υπηρεσίες και φορείς που δεν υπάγονται στην αρμοδιότητά του για την κάλυψη των αναγκών τους, προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά προβλήματα και αγκυλώσεις, με απώτερο στόχο την ταχύτερη παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α΄ κ. Ιωάννης Βασιλκαρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Γερμανός Καμελίδης, ο Διοικητής του Τμήματος Μεταγωγών κ. Κωνσταντίνος Πάντας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Σερρών κ. Ιωάννης Κούνιος και ο Υπαστυνόμος κ. Γιάννης Καμελίδης.

ZAXARIAS MPOURVANIS
Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version