31/01/2023
7 C
Serres

Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/12

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ευκολίες και τυχερές καταστάσεις στη ζωή σου και σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η φυσική σου παρουσία, αφού «δείχνεις» πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι. Από εκεί και ύστερα αν το… θυμηθείς καλό είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου και σε κάτι πιο αποδοτικό από τις εφήμερες απολαύσεις!

Παράλληλα, μπορεί να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα –κάτι σαν σπαζοκεφαλιά- που θα σε «κολλήσει», μέχρι τουλάχιστον κάποιος/α που… ξέρει από αυτά να σου βρει τη λύση! Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου πρόσεξε μήπως σε… πετύχει κάτι ιπτάμενο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ευχάριστα περιστατικά στη ζωή σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί ένα όμορφο ταξίδι αναψυχής αλλά και μια απλή έξοδος θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Μπορεί ακόμη να δεις καλό από ένα συγγενή σου.

Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου σε τεχνικά ζητήματα αλλά αν κάποια πράγματα σου φαίνονται «κινέζικα», ζήτα βοήθεια από έναν ειδικό. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστείς μια ιατρική γνωμάτευση ή/και να βάλεις «στο ζύγι» την διατροφή σου, πιο κρίσιμη ωστόσο για σένα είναι μια ενδεχόμενη ανατροπή στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια ευνοϊκή εξέλιξη στα οικονομικά σου, με τον παράγοντα τύχη να παίζει τον καθοριστικό ρόλο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να «κυνηγήσεις» κάτι, απλά να είσαι εκεί που η ζωή… κερνάει λεφτά και δώρα!

Παράλληλα βέβαια, η ημέρα κρύβει κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, λόγω κυρίως τεχνικών προβλημάτων, ίσως όμως να σου προκύψει και μια δυστοκία στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, εξ αιτίας του ότι κάποιος/α θα «δέσει κόμπο» μια κουβέντα. Επιπλέον, να κοιτάς… ψηλά, αφού σήμερα από εκεί θα προέλθουν οι όποιοι κίνδυνοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου προσελκύει άτομα που θέλουν και μπορούν να σου προσφέρουν διάφορα σε υλικό επίπεδο κι είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς αυτά τα «τυχερά», ίσως όμως να ωφεληθείς και από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.

Παράλληλα βέβαια, η τεχνολογία μπορεί να σου δυσκολέψει τη ζωή και να σε κάνει να νοσταλγήσεις τον παλιό καλό καιρό που δεν υπήρχαν τα «άλαλα και τα μπάλαλα», του Πατροκοσμά. Επιπλέον μπορεί να προκύψει μια γραφειοκρατική εμπλοκή που θα σε ταλαιπωρήσει, να προσέχεις ωστόσο και την υγεία σου, αφού «παίζει» κάτι ξαφνικό.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια «τυχερή» εξέλιξη στα εργασιακά σου κι αν δεν γίνει κάποια γιορτή που θα κάνει την ημέρα να μοιάζει με αργία έχεις ένα παραπάνω… δικαίωμα στην τεμπελιά, ίσως μάλιστα να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας!

Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να έχεις και μπελάδες εξ αιτίας προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτεις, ενώ σε καμία περίπτωση μην παραλείψεις να διαβάσεις τα «ψιλά γράμματα» πριν βάλεις την υπογραφή σου. Επιπλέον, ενδέχεται να διακοπεί απότομα μια φιλία σου ή/και να γίνεις μάρτυρας ενός ακραίου επεισοδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί… χαρές και πανηγύρια, ίσως μάλιστα να τύχεις και μιας ιδιαίτερης εύνοιας και βέβαια, όπως λέει κι η παροιμία, «όταν σου χαρίζουν γάιδαρο, μην τον κοιτάς στα δόντια»! Παράλληλα βέβαια, η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες -ειδικά σε οικονομικά θέματα- θα σε δικαιώσει κι αν κάποιος/α αρχικά δυσανασχετήσει με τη λεπτολογία σου, μετά θα σε… δοξάζει!

Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως κι εσύ «κολλήσεις» σε κάτι που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη ανατροπή των ισορροπιών στην καριέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί χαρές στην οικογένεια. ίσως όμως να βρεθείς και κάπου «εκτός έδρας» περνώντας… εορταστικά! Μπορεί ακόμη να αγοράσεις κάτι «grande» για το σπίτι αλλά και να λάβεις στήριξη από ένα οικείο σου πρόσωπο, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα.

Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα… τα βρεις μπροστά σου, στην ανάγκη δε συμβουλέψου κάποιον/α ειδικό/η! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην ανοίξεις «παρτίδες» με το νόμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σου και πέρα από το… γέλιο που θα πέσει, είναι πιθανό να βγεις έξω αποκομίζοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Μπορεί ακόμη να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με διάφορες αγορές. Παράλληλα βέβαια, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από αστοχίες ή δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου, με κάποια πράγματα να γίνονται… της υπομονής, ίσως όμως να χρειαστεί να περάσεις κι ένα διαγνωστικό τεστ. Επιπλέον, κάτι ξαφνικό ή/και εκτός προγράμματος αναμένεται στα οικονομικά σου κι έχε το νου σου στο… απίθανο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί κέρδη και οφέλη, ίσως μάλιστα να δεις στην πράξη το τι ακριβώς σημαίνει να είσαι… τυχερός/η! Από εκεί και ύστερα απλά προσπάθησε να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα σου επενδύοντας σε κάτι, για να «αβγατίσει» η τύχη σου.

Παράλληλα βέβαια, αναμένεται μια δυσκολία συνεννόησης με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα σου θέσει ζητήματα, που για σένα είναι «ψιλά γράμματα». Μπορεί ακόμη να «χτυπάς το κεφάλι σου» που δεν πρόσεξες μια λεπτομέρεια, πολύ πιο… συνταρακτική ή/και «σοκαριστική» μπορεί ωστόσο να είναι μια εξέλιξη στις συνεργασίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια επιτυχία που όσο κι αν εσύ νομίζεις ότι οφείλεται στις ικανότητες σου, θα προκύψει κυρίως από τύχη, επί της ουσίας όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια γιορτή και μέρες που είναι «βγάλε» κι εσύ το πιο εορταστικό σου πρόσωπο.

Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα κι αν… δεν κατέχεις καλά κάποια πράγματα, υπάρχουν και οι ειδικοί. Επιπλέον, κάτι ξαφνικό μπορεί να ταράξει την εργασιακή… γαλήνη σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ευνοϊκές συμπτώσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πως κάποιος ή κάτι εκεί… ψηλά σε προσέχει, ίσως όμως το σύμπαν να σου επιστρέψει κι ένα καλό που έκανες. Μπορεί ακόμη να απαλλαγείς από ευθύνες και να τεμπελιάσεις… με την ησυχία σου!

Παράλληλα βέβαια στις επαφές σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από τεχνικές δυσλειτουργίες και μην «ποντάρεις» ούτε στο διαδίκτυο, ούτε στο κινητό σου, ενώ αν σου λείψει κάποιο μικρό εξάρτημα, καλύτερα να το παρακάμψεις μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, δρομολογείται μια ξαφνική εξέλιξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου κάνει όλα τα… χατίρια! Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε ποικίλα εορταστικά δρώμενα κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, δεν πρέπει να… ξεχάσεις να ρυθμίσεις πρώτα κάποια οικονομικά όσο και τεχνικά ζητήματα.

Ίσως μάλιστα να προκύψει μια εμπλοκή σε μια συναλλαγή σου, που θα σε αναγκάσει να ξαναδείς προσεκτικά κάποιες λεπτομέρειες ή/και να απευθυνθείς στους ειδικούς. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσει κάτι από ψηλά στο χώρο σου και είσαι… από κάτω!