-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

GNTM 5: Τρανς μοντέλο εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και πέρασε στην επόμενη φάση

Το GNTM 5 έχει μπει στη δεύτερη βδομάδα επεισοδίων και η χθεσινοβραδινή οντισιόν επιφύλασσε ακόμα μία συμπεριληπτική πρωτιά για το ριάλιτι μόδας.

Η 28χρονη Έβελιν Κλεάνθους, μια transgender γυναίκα από την Κύπρο συμμετείχε στις οντισιόν και κέρδισε τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής, περνώντας στην επόμενη φάση.

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και να δώσω σε όλα τα τρανς άτομα ένα μήνυμα δύναμης» δήλωσε η Έβελιν στο φακό, πριν εμφανιστεί μπροστά στους κριτές.

Μπροστά στους κριτές η Έβελιν αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε να κερδίσει την αποδοχή των ανθρώπων που είχε δίπλα της αλλά και το να αποδεχτεί τον εαυτό της. Όπως είπε, η διαδικασία της φυλομετάβασης ξεκίνησε πριν από έξι μήνες.

«Συνειδητοποίησα πρώτη φόρα ότι έχω γεννηθεί σε λάθος σώμα όταν ήμουν έξι χρονών. Καθόμασταν στον καναπέ με την οικογένειά μου και ξαφνικά ο πατέρας μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, πήγα στο δωμάτιο και τυλίχτηκα με την κουνουπιέρα και είπα “Σε παρακαλώ Θεέ μου, κάνε όταν ξυπνήσω να γίνω βιολογική γυναίκα» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Exit mobile version