-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισα από τον σύντροφό μου επειδή μου έτρωγε πολύ χρόνο. Οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου»

Χώρισα από τον σύντροφό μου επειδή μου έτρωγε πολύ χρόνο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και έχει ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα του GNTM, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και τηλεοπτικά στο ριάλιτι μοντέλων.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», συνάντησε το μοντέλο, η οποία μίλησε για την αγάπη που λαμβάνει από τους Έλληνας, ενώ αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό, έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία, καθώς θεωρούσε ότι της τρώει χρόνο από τη δουλειά της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Exit mobile version