-Βασίλη τον άκουσες τον Σπίρτζη; «Θα επαναφέρει τη δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». -Μάλλον θα ξέχασε τα λαϊκά ... δικαστήρια! Ειδάλλως..

Τάσος Νούσιας: Μου είπαν ότι θα επιστρέψω στον Σασμό

Τάσος Νούσιας συμμετείχε στον Σασμό όμως για λίγα επεισόδια, μιας και ο ρόλος του Στεφανή ολοκληρώθηκε μετά τη δολοφονία του από τον Μαθιό που ενσαρκώνει ο Δημήτρης Λάλος. Ο Τάσος Νούσιας φαίνεται όμως πως θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Ανήφορος» που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να ξεχωρίσει με τον ρόλο του Στεφανή στον Σασμό ο οποίος όμως τελείωσε στα πρώτα κιόλας επεισόδια, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη σειρά. Συγκεκριμένα, όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα τον δούμε να επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια του Σασμού απάντησε θετικά. «Μου είπαν ότι θα επιστρέψω σαν όνειρο ή όραμα στον Σασμό, περιμένω, θα δούμε. Η “Μάγισσα” θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν οπότε αν γίνει αυτό με τον Σασμό θα γίνει νωρίτερα» είπε ο Τάσος Νούσιας.

Exit mobile version