ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ… ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ MR NATURAL HELLAS ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2018!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανάληψη της διοργάνωσης του 7ου «Mr Natural Hellas» στις 26 Μαΐου 2018.

Μετά τις δυο διοργανώσεις του 2012-2014 στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία και αυτές του 2013-2014 σε Ζάκυνθο και τέλος του 2016-2017 στην Αθήνα το «ΝATURAL HELLAS» επιστρέφει στις Σέρρες στην πόλη που το φιλοξένησε για πρώτη φορά σε ελληνικό χώρο μιας και ιδρυτές του ελληνικού παραρτήματος είναι οι Αφοι Γιαντζόγλου, Σερραίοι επαγγελματίες και αθλητές.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η παρουσίαση-διαγωνισμός της σωματοδομής αθλητών. Η διαφορετικότητά της έγκειται στο γεγονός κατά το οποίο οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε τεστ για την ανίχνευση απαγορευμένων ουσιών, όποτε τους ζητηθεί από τη στιγμή που δηλώνουν συμμετοχή στον διαγωνισμό. Έτσι σε συνεργασία με διεθνή εργαστήρια και με γνώμονα την ανανεωμένη σε ετήσια βάση λίστα ουσιών που ανακοινώνει η WADDA διασφαλίζουμε την χωρίς χρήση αναβολικών-στεροειδών παρουσία αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι διοργανώθηκε τα προηγούμενα χρόνια αν και έτη οικονομικής κρίσης, με 30-60 συμμετοχές έως και 120 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 στη Ζάκυνθο. Είμαστε εξ αρχής μέλη της INBA GLOBAL της μεγαλύτερης παγκοσμίως διοργανώτριας αρχής αγώνων drugg free, της οποίας πρόεδρος είναι ο ελληνοαμερικανός Διονύσης Κακός. Ο ίδιος μάλιστα διόρισε τα πρώτα χρόνια τον Γιαντζόγλου Γιάννη και Βασίλη πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος αντίστοιχα. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση ήταν η αγάπη τους για τη σωματική διάπλαση, το ενδιαφέρον τους για τη διάδοση στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο και οι αγωνιστικές τους επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. (Γιαντζόγλου Γιάννης 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και επαγγελματίας πλέον αθλητής της ΡΝΒΑ, Γιαντζόγλου Βασίλης 2 φορές πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και 5ος παγκόσμιος πρωταθλητής)

Έτσι προάγουμε την υγιεινή άσκηση, τον υγιή πρωταθλητισμό ώστε να δημιουργήσουμε πρότυπα για τους νέους που θα ακολουθήσουν. Σαν Σερραίοι επιχειρηματίες και δημότες έχουμε και ένα κίνητρο παραπάνω να αναδείξουμε, στους επισκέπτες στην πόλη μας, την ομορφιά της και την άψογη φιλοξενία, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι από το ταξίδι τους στις Σέρρες και να επιστρέψουν με χαρά την επόμενη φορά.

Η διοργάνωση του 1ου «Natural Hellas» το 2012 στις Σέρρες είχε σαν έναυσμα την πετυχημένη πορεία του Γιαντζόγλου Γιάννη τα προηγούμενα έτη, αφού υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011 στην γειτονική Ιταλία και την ίδια χρονιά κέρδισε αντίστοιχο αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τέλος πήρε μέρος στον μεγαλύτερο επαγγελματικό αγώνα natural bodybuilding, στο Las Vegas το natural mr.Olympia και κατετάγη 7ος ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος.

Έτσι, έχοντας την εμπιστοσύνη πλήθους χορηγών, την βοήθεια του ίδιου του προέδρου της Inba World ελληνοαμερικανού Διονύση Κακού, αλλά και βαλκανικών σωματείων διοργανώθηκε με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων το Πανελλήνιο event αλλά και το διεθνές grand prix “Amfipolis”.

Καθιερώθηκε λοιπόν στον ελληνικό χώρο, αλλά και στη συνείδηση των αθλούμενων ο μοναδικός drug free διαγωνισμός.

΄Επειτα από ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο, ισχυρό πυρήνα του χώρου, το world championship, συνδιοργάνωση του ίδιου του Διονύση Κακού με τους αδελφούς Γιαντζόγλου. Έτσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπήρξαν επί σκηνής πρωταθλητές του ευρωπαϊκού χώρου, απεσταλμένοι από την καρδιά της σωματοδόμησης, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά και Έλληνες οι οποίοι διακρίθηκαν ανάμεσα σε αθλητές θρύλους.

Το 2014 ήταν η τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκε το event στην πόλη των Σερρών με την εμπιστοσύνη του Δήμου Σερρών και χορηγών οι οποίοι ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση του 2012 στήριξαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια και το αποτέλεσμα ήταν ένας πολύ καλά οργανωμένος διαγωνισμός με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια το «Natural Mr. Hellas» πέρασε στη Ζάκυνθο και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, σε σύγχρονη πλέον αίθουσα του ΟΑΚΑ, με τη βοήθεια μεγάλων χορηγών πανελλήνιας εμβέλειας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια αποστέλλεται εθνική ομάδα σε πανευρωπαϊκές, αλλά και παγκόσμιες συναντήσεις όπως και στην πηγή του σπορ σε μεγαλύτερους αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, φτάσαμε και στην επιστροφή του «Mr Hellas» στην πόλη μας και ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε και φέτος ένα πολύ καλά διοργανωμένο event με την συμμετοχή παλιών πρωταθλητών, αλλά και νέων αθλούμενων οι οποίοι μας δίνουν θάρρος για το μέλλον της διοργάνωσης.

Τέλος, να αναφέρουμε την παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα της υπερ-κατηγορίας «elite» στην οποία θα συμμετέχουν πρωταθλητές όλων των προηγούμενων ετών και της classic physique με ρετρό παρουσίαση των διαγωνιζομένων, κατηγορίες οι οποίες θα δώσουν αέρα ανανέωσης.

Διαβάστε το τελευταίο τεύχος του SocialProfile εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here