06/02/2023
0.9 C
Serres

Σπύρος Νικολαΐδης: “Nα κυνηγάμε πάντα τα όνειρα μας”

S.P:Πως σου ήρθε η ιδέα και ποιες συνθήκες συνέβαλλαν στην απόφαση σου να ασχοληθείς με το Modeling;

Σ.Ν: Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 17χρονών όταν με προσέγγισε γνωστό άτομο του χώρου και μου πρότεινε να ασχοληθώ, ωστόσο σε τέτοια ηλικία φάνηκα αρκετά διστακτικός για να προχωρήσω.

Πολυ Αργότερα μέσω της καλής μου φίλης Μαρίας Νικόλ ενώ είχα αποκοπεί από τον χωρο γνώρισα τον αγαπημένο μου πλεον φίλο και αδερφό, το άτομο στο οποίο οφείλω τα πάντα, τον Γιάννη Σισμανίδη!

Ο Γιάννης με παρακίνησε να ασχοληθώ επαγγελματικά και με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα έως και σήμερα και για αυτό τον ευχαριστώ θερμά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το φωτογράφο Γιάννη Σβίγκο για τη στήριξη του.

received_10209555512072019

S.P: Πέρα από το κομμάτι του Modeling,ποια είναι τα χόμπι που σε γεμίζουν και ασχολείσαι με αυτά στον ελεύθερο σου χρόνο;

Σ.Ν: Αγαπώ τη καλή υγεία και διατροφή. Χρόνια τώρα ασχολούμαι με το Kick Boxing ενώ πηγαίνω καθημερινά στο γυμναστήριο.

Όταν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις ασχολούμαι με extreme sports όπως να ανεβαίνω στο βουνό για Mountain Bike η όταν έρχονται τα κρύα λατρεύω τις χειμερινές αποδράσεις για σκι και Snowboard με τους αγαπημένους  μου.

Πολύ  συχνά κλέβω χρόνο για σινεμά. Ο χορός είναι μια άλλη μου ασχολία στον ελεύθερο μου χρόνο.

received_1125563037527127

S.P: Ποια η σχέση σου με τις γυναίκες, πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει μια σύντροφος στην επαγγελματική σου επιτυχία ή όχι ;

Σ.Ν: Πιστεύω πως μια γυναίκα μπορεί να σε πάει στη Κόλαση στο Παράδεισο η και στα 2. Μπορεί είτε να σου κόψει τα φτερά είτε να σε φτάσει στον ουρανό! Δυστυχώς η Ευτυχώς έχω συναντήσει μόνο από τη πρώτη κατηγορία αλλά και αυτά τα βιώματα είναι εμπειρίες στη τελική.

Εύχομαι να συναντήσω τη γυναίκα που θα μπορεί να σε φτάσει τόσο ψηλά που ούτε εσύ το φαντάζεσαι. Θα είναι πολύ ξεχωριστή η  γυναίκα που θα μπορεσει να το καταφέρει αυτό και δε θα την αφήσω να φύγει.

received_1125562987527132

S.P: Ποια είναι τα στοιχεία αυτά που χαρακτηρίζουν το Σπύρο;

Σ.Ν: Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά Συνειδητοποιημένο και Πειθαρχημένο,αρετές που τις απέκτησα κυρίως λόγω του Kick Boxing και της σκληρής δουλείας. Μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα πράγματα και να μην μένω νωθρός.

Ευγενικός και Δίκαιος με όλους και η πηγή γέλιου της παρέας για τους δικούς μου ανθρώπους.

received_1125562984193799

S.P: Τι μπορείς να μας πεις για τα μελλοντικά σου πλάνα;

Σ.Ν: Μπορώ μόνο να πω πως έρχονται πολύ δυνατές καινούργιες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές και κινήσεις που θα σας εκπλήξουν!

Είμαι άνθρωπος των πράξεων και θα φέρω αποτελέσματα.

received_1125562940860470

S.P: Τέλος κλείνοντας θα ήθελα να μας πεις ποιο είναι το Μότο σου!

Σ.Ν: Nα κυνηγάμε πάντα τα όνειρα μας, είναι συνηθισμένο αλλά το πιστεύω βαθιά! Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα στη ζωή!

Να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει το αντίθετο. Το αποτέλεσμα θα είναι η απάντηση σας.

img_20160809_112439

Δείτε εδώ ολόκληρο το τεύχος του SocialPROFILE
Το Νο1 Περιοδικό της Πόλης