Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο Θεσσαλονικιός από την Αλόννησο με το αστείρευτο χιούμορ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τόσα πράγματα που είναι δύσκολο να τα αναφέρεις όλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τόσα πράγματα που είναι δύσκολο να τα αναφέρεις όλα χωρίς να ξεχάσεις κάτι, έχει γίνει γνωστός και αγαπητός στο κοινό λόγω της αγάπης του για τη μουσική και για το γνωστό χιούμορ του. Ραδιόφωνο, τηλεόραση, stand up comedy, συγγραφή, βρίσκεται σε μια φάση της ζωής του που τα κάνει… όλα!

Στις 22 Νοεμβρίου βρέθηκε στη πόλη μας μαζί με τους Emigre σε ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό live show, όπου το σερραϊκό κοινό διασκέδασε και απόλαυσε μια βραδιά μουσικής και (φυσικά) χιούμορ.

Μας μίλησε για τα ενδιαφέροντά του, μας αποκάλυψε με τι ασχολείται αυτή τη περίοδο αλλά και τα άμεσα πλάνα του για τη νέα χρονιά, καλώντας μας να «μείνουμε συντονισμένοι» και να περιμένουμε πολλά πολλά πράγματα! 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΦΙΛΙΤΣΑ ΓΚΟΒΡΑΝΟΥ

SocialProfile: Που βρίσκεται σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που μπορούμε να τον βρούμε;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα; Καθ’ οδόν προς Ορεστιάδα όπου παίζουμε απόψε με τους Εμιγκρέ. Αύριο επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη στην Αθήνα για παράσταση stand up comedy με τον Δημήτρη Σταρόβα, την Πέμπτη παρουσιάζω το βιβλίο μου “Γαβγίσματα” στην Αθήνα και το ερχόμενο Σάββατο πάω στη Σόφια της Βουλγαρίας για τη συναυλία των Deep Purple. Κοντολογής, παντού!

SocialProfile: Τηλεόραση, μουσική… με τι άλλο σας αρέσει να ασχολείστε;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τηλεόραση μου αρέσει να την κάνω αλλά όχι να τη βλέπω, όπως είπε κι ο σοφός George Bernard Shaw. Η μουσική είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σαν το οξυγόνο και την τροφή, αλλά νομίζω ότι πάνω από όλα μου αρέσει η αυτόνομη κατάδυση (scuba diving). Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το είδος, δεν υπάρχει επιστροφή!


SocialProfile: Πώς βλέπεις τα πράγματα στην τηλεόραση σήμερα;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καλύτερα από άλλες χρονιές, με την έννοια ότι φέτος υπάρχει περισσότερη μυθοπλασία, αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα ελπιδοφόρο σύμπτωμα – διαχρονικά είμαστε πολύ κοντά στον πάτο του βαρελιού. 

SocialProfile: Η συνεργασία με το συγκρότημα πως προέκυψε;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι με τον Γιάννη Χανιωτάκη και το Μάνο Μπουζάκη των Εμιγκρέ, και όπως όλα τα ωραία πράγματα προέκυψε κι αυτή η συνεργασία, χωρίς πολλή σκέψη, μεταξύ τυριού και αχλαδίου που λέμε, απλώς από συμπάθεια και συνεννόηση. Δεν υπήρξε, δηλαδή, κάποιο στρατηγικό σχέδιο!

SocialProfile: Στα σχέδια για το μέλλον υπάρχει επιστροφή στην τηλεόραση;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σαφώς, προς τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Μείνετε συντονισμένοι. Κατά τα άλλα, αποφεύγω να κάνω πολύ μακρόχρονα σχέδια, και λόγω ηλικίας. Ανυπομονώ για την έναρξη λειτουργίας των υποβρύχιων μουσείων στην πατρίδα μου την Αλόννησο, είναι ένα σχέδιο με το ποίο σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά. Το καλοκαιράκι θα ξανανοίξει το “Πράσινο Παγκάκι”, το μαγαζί μας στην Αλόννησο, οπότε θα έχουμε πολύ πράγμα για να ασχοληθούμε, δεν έχω παράπονο!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το περιοδικό SocialProfile

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here