Τάσος Παναγιώτου: Οι επιχειρήσεις Παναγιώτου παραμένουν προσιτές και ανθρώπινες!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΕΜΗΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

Ο Τάσος Παναγιώτου ανήκει ουσιαστικά στην δεύτερη γενιά της οικογένειας Παναγιώτου, μιας δυναμικής οικογένειας που δημιούργησε τέσσερις πολύ μεγάλες εταιρίες στον Νομό Σερρών.

Την Παναγιώτου ΑΕΒΕ, την ΠΑΝΜΕΤΑΛ, την ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ και τέλος την CST.
Με γνώμονα πάντα την καινοτομία και την παραγωγικότητα, οι εταιρίες τους, κόντρα στην κρίση, καταφέρνουν ακόμα και σήμερα να κρατούν την οικονομική τους θέση και να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης.
Κρατώντας χαμηλό προφίλ και ο Τάσος παραμένει πρώτα ενεργός πολίτης και μετά σωστός επαγγελματίας, μιας και η απασχόλησή του με τα κοινά από το χώρο του αθλητισμού, θα θεωρούνταν -λόγω και την καταγωγής του- δεδομένη!

Ο ίδιος στηρίζει και στηρίζεται από την οικογένειά που συνεχίζει να παράγει προϊόντα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.
Μοναδική καθαρά εμπορική επιχείρηση παραμένει η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ που ενώ ξεκίνησε σαν πολυκατάστημα για τον Σερραίο επαγγελματία, σήμερα έχει επεκταθεί στο σπίτι, τον κήπο, το μπάνιο, την κουζίνα, την δόμηση και πολλά – πολλά άλλα…
Μια εμπορική επιχείρηση που παραμένει όμως προσιτή και ανθρώπινη!

S.Profile: Κύριε Παναγιώτου οι εταιρίες ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ αποτελούνται από τέσσερις διαφορετικές επιχειρήσεις, τη CST, την ΠΑΝΜΕΤΑΛ, την εταιρία Παναγιώτου ΑΕΒΕ και τέλος την ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ Ποιό είναι το προφίλ των εταιριών αυτών;

Τάσος Παναγιώτου: H CST δραστηριοποιείται σε ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο. Ασχολείται καθαρά με το ανοξείδωτο ως υλικό που έχει αναρίθμητες εφαρμογές και είναι ο μοναδικός κατασκευαστής σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια.

Η εταιρία Παναγιώτου ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των σιδηρο-κατασκευών, της μεταποίησης και της επεξεργασίας του σιδήρου και των παραγώγων του και είναι η πρώτη εταιρία που ιδρύθηκε από την οικογένεια ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Είναι δηλαδή η μαμά εταιρία.

Η ΠΑΝΜΕΤΑΛ είναι μια πολύ σύγχρονη παραγωγική μονάδα στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας χάλυβα, με καινοτόμες ιδέες όπως είναι η παραγωγή του εξάγωνου αντιπλημμυρικού πλέγματος που παράγεται σχεδόν μονοπωλιακά στην Ελλάδα, όπως επίσης και ο αμπελουργικός πάσσαλος με χρήση για τις γραμμικές καλλιέργειες.

Τέλος η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ ήταν και παραμένει ένα τεχνικό πολυκατάστημα που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην σύγχρονη αντίληψη και φιλοσοφία, που προσπαθεί να δώσει λύσεις στο κάθε επαγγελματία και επίσης σε ότι αφορά το σπίτι και το κήπο.

S.Profile: Η οικογένεια Παναγιώτου είναι γνωστό ότι ήταν απόλυτα δεμένη. Η εξέλιξη της είναι το ίδιο δεμένη και δυναμική;

Τάσος Παναγιώτου: Η οικογένεια ήταν, είναι και παραμένει δεμένη, μιας και αυτά που τους ενώνουν, είναι και θα είναι πάντα, πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να τους χωρίζουν.

Ενώ πάντα η πρώτη γενιά, είναι εκεί για να συμβουλέψει και να νουθετήσει τον καθένα από εμάς.

S.Profile: Οι επιχειρήσεις Παναγιώτου ανέκαθεν στόχευαν στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Σήμερα ποια είναι τα καινοτόμα προϊόντα που παράγεται;

Τάσος Παναγιώτου: H CST σαν κατασκευαστής σωλήνων είναι αφοσιωμένη στην επινοητική, την καινοτόμο σκέψη και τον προσεκτικό σχεδιασμό για την κατανόηση και την εκπλήρωση των αναγκών των πελατών της.

Η ΠΑΝΜΕΤΑΛ κατάφερε να επεκταθεί στον τομέα της βιομηχανικής κατεργασίας πλατεών και επιμηκών προϊόντων χάλυβα.

Η Παναγιώτου ΑΕΒΕ έχει μια τεράστια γκάμα παραγωγής που ξεκινάει από την συρματουργία, τον χάλυβα, το εμπόριο χαλύβδινων προϊόντων και τις διάφορες κατασκευές που έχουν σχέση με το σίδηρο.

Τέλος η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ ενώ ξεκίνησε σαν πολυκατάστημα για τον Σερραίο επαγγελματία, σήμερα έχει επεκταθεί και έχει τα πάντα για το σπίτι, το κήπο, το μπάνιο, την κουζίνα, την δόμηση και πολλά – πολλά άλλα…

S.Profile: Η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ είναι ουσιαστικά το πρώτο μέρος που ψάχνει ο Σερραίος επαγγελματίας οποιοδήποτε εργαλείο για την επιχείρησή του. Τι άλλο προσφέρει στον Σερραίο επαγγελματία;

Τάσος Παναγιώτου:

Η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ είναι η μοναδική καθαρά εμπορική επιχείρησή και τα είδη που εμπορεύεται η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν σε λίγες γραμμές, μιας και η γκάμα των προϊόντων της είναι τεράστια.

Και αυτή η γκάμα συνέχεια μεγαλώνει, με στόχο να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις μπορεί , με γνώμονα πάντα την αναλογία ποιότητας – τιμής.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ δεν απευθύνετε πια μόνο στον επαγγελματία , αλλά και σε όλους τους Σερραίους πολίτες, ενώ δεν είναι μια απρόσωπη επιχείρηση, παρά είναι προσιτή και ανθρώπινη!

S.Profile: Τι νέο μας ετοιμάζει το ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ;

Τάσος Παναγιώτου: Ξεκινάμε αυτήν την άνοιξη το πρώτο shop in shop κατάστημα που θα λειτουργήσει στην πόλη μας και αφορά μια επώνυμη εταιρία στο χώρο της ένδυσης!

Απευθύνεται και έχει στόχο ένα ποιό νεανικό κοινό, το ποιο και περιμένουμε να διαβεί και αυτό τα σκαλιά της ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ.

Παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να βρει στην ΠΑΝ ΜΑΡΚΕΤ μια μεγάλη γκάμα από μικροέπιπλα τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το τεύχος του SocialProfile εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here