Βασίλη ο Παπαδημούλης ζητά από την Ε.Ε. να τερματιστεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο. Μάλλον θα έγινε κι αυτός κομματάρχης του ...Μητσοτάκη!

Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός και δεύτερος 20χρονος ποδοφαιριστής, κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα του αγώνα

Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου στην Καρδίτσα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατέληξε νεκρός.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) 20χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου που κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού αγώνα με τη Δόξα Αμπέλου κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karditsalive.net το συμβάν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (ξεκίνησε στις 12.00) στο Μαυρομμάτι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταρρέει αιφνιδίως χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με άλλο ποδοσφαιριστή.

GOTSIKA

Αμέσως δόθηκαν από τους παρισταμένους οι πρώτες βοήθειες για να επανέρθει ο 20χρονος ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόροτου ΕΚΑΒ που τον μμετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Μουζακίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι ιατροί παρά τις προσπάθειές δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Είναι το δεύτερο περιστάτικο εντός ολίγων ημερών που 20χρονος ποδοσφαιριστής φεύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version