Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ΝΑΙ στον εμβολιασμό-ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα


Στο νοσοκομείο Σερρών μπορεί η κατάσταση σήμερα να είναι απολύτως ελεγχόμενη και εκεί που δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας να φιλοξενούμε στις ΜΕΘ μας και πολίτες από γειτονικούς νομούς, αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να συμβεί από την 1η Σεπτεμβρίου.

Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί νοσηλευτές στο νοσοκομείο Σερρών που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, οπότε θα βγουν σε αργία.

Το πόσοι και γιατί ακόμα είναι μυστικό ή στην χειρότερη κάποιοι προσδοκούν έστω την τελευταία στιγμή να γίνει πράξη ο εμβολιασμός στα μέλη του ΕΚΑΒ και στους νοσηλευτές.

Βέβαια ήδη έγινε γνωστό πως από την 1η Σεπτεμβρίου αναστέλλονται όλες οι άδειες στους εργαζόμενους στο νοσοκομεία, αλλά κόμμα και έτσι δεν ξέρουμε αν φτάνουν οι εργαζόμενοι και σε ποιες κλινικές θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Για να μην μιλήσω για καμιά περίεργη απόφαση , από πλευράς Συμβουλίου της Επικρατείας, που είναι ενδεχόμενο να αλλάξει το σχεδιασμό όλης της χώρας….

Πάντως χθες με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ στον εμβολιασμό-ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα» τα μέλη του Σωματείου Νοσοκομειακών Υπαλλήλων «Άγιος Λουκάς» πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο των τακτικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς.

Δεν είμαστε αντίθετοι στον εμβολιασμό, αλλά αν τεθεί μέρος του προσωπικού σε αναστολή εργασίας θα οδηγηθούμε στη διάλυση της δημόσιας υγείας και του ΕΚΑΒ» δηλώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών Γιάννης Αγοραστός, που παραμένει στο πλευρό της ΠΟΕΔΗΝ όντας συνδικαλιστής όπως και όλοι οι εργαζόμενοι…

Θα μου πεις ποιος θέλει να βγουν σε αργία συνάδελφοί του; Κανείς, όπως και κανείς δεν θέλει να αρρωστήσει στα καλά καθούμενα.

Αλλά ο αρνητής υγειονομικός είναι σαν την βόμβα στα θεμέλια της υγείας!

Και φυσικά να μην διανοηθεί κανείς να πάει πλαστό πιστοποιητικό, γιατί το σύστημα θα τον προδώσει στο …λεπτό!

Όπως έγινε χθες στον Προμαχώνα, όταν με πλαστά έγγραφα αρνητικής μοριακής ανίχνευσης κορονοϊού (PCR test) προσπάθησε να εισέλθει στη χώρα ένα ζευγάρι.

Και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Σιδηροκάστρου και τους επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα. Αμ μως!

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version