Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Σωτηρία Πάνου: Οι κοινωνικές υπηρεσίες ενεργούν αθόρυβα και με σοβαρότητα

Η είδηση ήταν πως μια συμπολίτισσα μας χρήζει άμεσης βοήθειας και φιλοξενίας, καθώς βρέθηκε αποδιοργανωμένη, ρακένδυτη & βρώμικη , πεταμένη στο δρόμο με όλα της τα υπάρχοντα!

Αλλά ποιά είναι η αλήθεια;

Η κ. Πάνου αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών, απόλυτα ευαισθητοποιημένη με παρόμοια θέματα απάντησε με νόημα…

« Για την αποκατάσταση της αλήθειας τα πράγματα δεν είναι όπως περιγράφονται… 

Η αγαπητή συμπολίτισσά μας είναι γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες εδώ και καιρό, οι οποίες έχουν επιληφθεί πολλάκις. Λαμβάνει κανονικά σύνταξη και παράλληλα εργαζόταν και ως σχολική τροχονόμος μέχρι πέρισυ. Δεν ευρέθη στο δρόμο λόγω αδυναμίας εκπλήρωσης υποχρεώσεων. Επίσης ενδεχόμενα ψυχιατρικά περιστατικά παραπέμπονται αυτομάτως στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να διατάσσουν ψυχιατρικούς ελέγχους, εάν φυσικά υφίστανται… και κάνουν άριστα τη δουλειά τους. 

Οι κοινωνικές υπηρεσίες όχι μόνο επιλαμβάνονται των υποθέσεων, αλλά ενεργούν αθόρυβα και με σοβαρότητα, όπως αρμόζει σε ευαίσθητα περιστατικά. 

Είναι καλό να προσεγγίζουμε τα θέματα αφού πρώτα έχουμε ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές. 

Σας ευχαριστώ εκ μέρους των κοινωνικών μας λειτουργών και των ψυχολόγων του Δήμου Σερρών που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό κάθε πολίτη.

Οπότε η γνώση είναι η δύναμη και φυσικά «οπότε και πάντα σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο «αρα ούν ως καιρόν έχομεν, εργαζώμεθα το αγαθόν προς πάντας»

Τουτέστιν όποτε έχουμε την ευκαιρία, να προσπαθούμε να κάνουμε καλό σε όλους….

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version