Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Σπύρος Πρωτοψάλτης: Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» έρχεται στις Σέρρες!

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» έρχεται στις Σέρρες σύμφωνα με τον Σπύρο Πρωτοψάλτη, διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)

«Ημέρα Καριέρας»

Η διοργάνωση της εκδήλωσης «Ημέρα Καριέρας» στις Σέρρες αναδεικνύει τη σημασία που δίνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (τ. ΟΑΕΔ) στην κάλυψη των αναγκών τοπικών κοινωνιών και οικονομιών, με στόχο την αποτελεσματική στήριξη όσων αναζητούν δουλειά και των επιχειρήσεων που αναζητούν κατάλληλο προσωπικό για τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν.


Την τελευταία τριετία, έχουμε δώσει προτεραιότητα στις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και στην ενίσχυση της σύζευξης προσφοράς και ζήτησης εργασίας, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει ως στόχο να παρέχουμε πρόσβαση σε πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης στους ανέργους.

Στόχος των εκδηλώσεων

Σε αυτό το πλαίσιο, στόχος των εκδηλώσεων «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Lavera

35 επιχειρήσεις που πρόκειται να συμμετάσχουν στην «Ημέρα Καριέρας» των Σερρών

Οι 35 επιχειρήσεις που πρόκειται να συμμετάσχουν στην «Ημέρα Καριέρας» των Σερρών, το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο Philippos Xenia (Αγίας Σοφίας 1, 621 22), αναζητούν υποψήφιους για περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας και δραστηριοποιούνται σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας όπως βιομηχανίες τροφίμων, επίπλων γραφείου, επεξεργασίας ξύλου, βιοκαυσίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, βιοτεχνίες, εταιρείες κατασκευών και παροχής υπηρεσιών, κ.ά.

Θέσεις εργασίας

Οι θέσεις εργασίας που αναζητούν οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις αφορούν ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως:

 • εξειδικευμένους και ανειδίκευτους εργάτες,
 • μηχανολόγους μηχανικούς,
 • μηχανικούς παραγωγής,
 • ηλεκτροτεχνίτες,
 • μηχανοτεχνίτες,
 • οδηγούς,
 • πωλητές,
 • στελέχη μηχανογράφησης,
 • στελέχη λογιστηρίου,
 • χειριστές μηχανημάτων και εξοπλισμού σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις,
 • γεωπόνους,
 • δασολόγους,
 • ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων (γιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, κ.ά.),
 • εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών (τηλεφωνικά ή σε καταστήματα),
 • νηπιαγωγούς,
 • ειδικότητες από όλο το φάσμα του τουρισμού σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που αφορούν θέσεις εργασίας πανελλαδικά, κ.ά.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι, όπως πάντα, δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-serres

Όσοι επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο προεγγραφής εξοικονομούν χρόνο και εισέρχονται στον χώρο χωρίς να απαιτείται αναμονή για την επιτόπου εγγραφή συμμετοχής.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται, επίσης, εξειδικευμένα στελέχη και εργασιακοί σύμβουλοι της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, για να παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πολίτες πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούμε αυτή την περίοδο, τα οποία ενδεχομένως αντιστοιχούν στις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

Η «Ημέρα Καριέρας» των Σερρών είναι η 13η αντίστοιχη εκδήλωση που διοργανώνουμε και εντάσσεται στις δράσεις που σχεδιάσαμε ήδη πριν την έλευση της πανδημίας.

Οι εκδηλώσεις αυτές ξεκίνησαν εν μέσω αυστηρών υγειονομικών μέτρων και πλέον έχουν καταστεί θεσμός, που τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, με την ενίσχυση της ΜΕΜΜΕ και τη μεθοδική διεύρυνση των σχέσεων της ΔΥΠΑ με φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, με τις τοπικές κοινωνίες και αγορές εργασίας σε όλη την Ελλάδα, διατηρούμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, αναπτύσσοντας τα αντανακλαστικά που χρειάζεται μια σύγχρονη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ώστε να ανταποκρίνεται με ευελιξία και ταχύτητα στις ανάγκες των πολιτών που αναζητούν εργασία και των επιχειρήσεων που ψάχνουν προσωπικό.

Στελέχη των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τη ΜΕΜΜΕ μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/memme

Προτεραιότητά μας αποτελεί η ενίσχυση του διαμεσολαβητικού ρόλου της ΔΥΠΑ στην αγορά εργασίας.

Για το σκοπό αυτό παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις μεταβολές στο εργασιακό τοπίο, καταγράφουμε τις απαιτήσεις των τοπικών αγορών εργασίας και προσαρμόζουμε τον σχεδιασμό μας ώστε να καλύψουμε με ευελιξία και ταχύτητα τις ανάγκες των ανέργων και των εργαζομένων σε όλη την χώρα.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version