Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Σταμάτης Αγγελόπουλος εξελέγη πρώτος Πρύτανης στο ΔΙΠΑΕ!

stamatis-aggelopoulos-dipae-pritanis-serres-e-vima
Μοιράσου το...

Με καθολική αποδοχή από τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και μάλιστα και με τους 11 ψήφους , εξελέγη ο Καθηγητής Σταμάτης Αγγελόπουλος ως ο πρώτος Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

xrisafis-moumtzidis

Ο ίδιος ο κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος φαίνεται να έχει πλήρη συναίσθηση των προσδοκιών της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και των υψηλών ακαδημαϊκών απαιτήσεων του αξιώματος του Πρύτανη, και όπως δήλωσε θα προσφέρει όλες του τις δυνάμεις, μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, αλλά και διαφάνειας, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.  


Σύμφωνα με την πρόταση της υποψηφιότητας του Σταμάτη Αγγελόπουλου προτεινόμενοι Αντιπρυτάνεις είναι οι

  • Παναγιώτης Τζιώνας, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας,
  • Στυλιανός Ξανθός, Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης,
  • Βασιλική Βράνα, Διοικητικών Υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης,
  • Κων/νος Διαμαντάρας, Διεθνοποίησης, Δημοσίων Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Tο Συμβούλιο Διοίκησης αποτελείται από τους Αγγελόπουλο Σταμάτιο, Καθηγητή της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών, Πρύτανη,

savvas rizos

Γραμματικόπουλο Βασίλειο, Καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, εσωτερικό μέλος, Δαυίδ Κωνσταντίνο, Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών , εσωτερικό μέλος, Μαγκαφά Λυκούργο, Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών, εσωτερικό μέλος, Χατζηδημητρίου Μαρία, Καθηγήτρια της Σχολής Επιστημών Υγείας, εσωτερικό μέλος, Χρήστου Ευάγγελος, Καθηγητής της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης, εσωτερικό μέλος, Βρόντη Δημήτριο, Καθηγητή, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εξωτερικό μέλος, Μωραϊτίδη Κωνσταντίνο,Χημικό, Μέλος ΔΣ του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) , εξωτερικό μέλος, Σούτσα Κωνσταντίνο, Ομότιμο Καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πρώην Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, εξωτερικό μέλος, Χειμαριού Καλλιρρόη, Συνταξιούχο Πρόεδρο Εφετών, εξωτερικό μέλος και τέλος τον Δήμαρχο Σερρών Χρυσάφη Αλέξανδρο, Οικονομολόγο, ως εξωτερικό μέλος

👉Ο Σταμάτης Αγγελόπουλος νέος πρύτανης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος!

Η Σερραία κ. Βασιλική Βράνα, έδωσε τα δικά της θερμά συγχαρητήρια στον Σταμάτη Αγγελόπουλο για την καθολική αποδοχή του από τα μέλη του συμβουλίου και την εκλογή του ως πρώτος πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Μάλιστα τον ευχαρίστησε από βάθους καρδιάς για την τιμή που της έκανε και την εμπιστοσύνη που της έδειξε να αναλάβει ως αντιπρύτανης Διοικητικών υποθέσεων, Φοιτητικής Μέριμνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης.

Να σημειώσω πως η κ. Βρανά είναι και η μοναδική Σερραία καθηγήτρια στην διοίκηση του ΔΙΠΑΕ, ενώ στην διοίκηση μοναδικός Σερραίος παραμένει ο κ. Χρυσάφης που υπηρέτησα το ΔΙΠΑΕ, (περιλαμβάνεται σ αυτό το πρώην ΤΕΙ Σερρών) για 20 χρόνια ως καθηγητής λογιστικής.

panagiotidis-palazi

«Είμαι τυχερός που μου δίνεται η δυνατότητα, μαζί με μια υπέροχη ομάδα διοίκησης, να επανέλθω σε γνώριμους χώρους που τόσο αγάπησα…

Οι Σέρρες έχουν πολλά να κερδίσουν από το στοίχημα που βάλαμε ως νέα διοίκηση του ΔΙΠΑΕ!

Τα καλύτερα μπροστά μας…

Εμένα γιατί μου φαίνεται πως έβαλε και άλλες ευθύνες στο … κεφάλι του;

Συγκροτήθηκε το Συμβούλιο Διοίκησης του ΔΙΠΑΕ: Μοναδικός εκπρόσωπος ο Αλέξανδρος Χρυσάφης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version