Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ!

Γιατί οι Αλβανοί είχαν εντολή να εξοντώσουν τον Κατσίφα

Ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, προχώρησε σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα μέλη της RENEA ήταν σε διατεταγμένη αποστολή εκ των άνωθεν για την εξόντωση του Κ.Κατσίφα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, με κύριο θέμα τον σημαιοστολισμό του χωριού ενόψει της επετείου του 1940.

Απ, ό,τι φαίνεται τους Αλβανούς τους ενοχλούσε ο μαζικός σημαιοστολισμός του χωριού και πιο πολύ τους ενοχλούσε η μεγάλη ελληνική σημαία που αναρτούσε κάθε χρόνο ο Κ.Κατσίφας με την επιγραφή ”αυτή η γη είναι ελληνική”.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον κ..Κούτουλα, όταν ο Κ. Κατσίφας απειλήθηκε με όπλο από αστυνομικό.

Μάλιστα, ο κ. Κούτουλας ανέφερε περιστατικό Αλβανού πολίτη στις 16 Αυγούστου 2018, κατά το οποίο η αντίδραση των ίδιων μελών της RENEA (που περικύκλωσαν τον Κ.Κατσίφα) ήταν εξοργιστικά εντελώς διαφορετική.

Ο Αλβανός πολίτης είχε εκτελέσει προηγουμένως 8 άτομα πριν καταφύγει σε παρακείμενη πλαγιά.

Εκεί, η ειδική δύναμη RENEA, περίμενε να τελειώσουν οι σφαίρες του Αλβανού για να τον συλλάβουν, ενώ στον Κ. Κατσίφα προέβησαν αμέσως και με σπουδή σε πολεμική δράση, σκοτώνοντας τον πιθανόν εν ψυχρώ.

Γιατί λοιπόν δεν έκαναν το ίδιο και στον Κ.Κατσίφα;

Μήπως επειδή όπως αναφέρθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο στο Top Channel είχαν εντολή να κάνουν ό,τι έκαναν από τον ίδιο τον Έντι Ράμα; που όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο «βουτηγμένος» στην πολιτική ανυπαρξία.

Η στάση δε των Αλβανών αξιωματούχων που συνεχίζουν αρνούνται τη συμμετοχή ιατροδικαστή της οικογενείας στη νεκροτομή συνιστά στην ουσία παραδοχή της πληροφορίας που αναφέρει ότι, ”ο Κ.Κατσίφας σύρθηκε και εκτελέστηκε με δύο σφαίρες ως παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπολοίπους Έλληνες στην περιοχή”.

Στο μεταξύ, ο υπουργός της Διασποράς (και πρώην πρωθυπουργός) Παντελή Μάικο, αντέδρασε σε σχέση με τη δολοφονία του 35χρονου Έλληνα στο Αργυρόκαστρο, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Μάικο έγραψε ότι πρέπει ειπωθεί δυνατά προς την Ελλάδα ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.

Μεταξύ των άλλων, ο Μάικο δήλωσε ότι εάν η ελληνική πλευρά επιθυμεί εξηγήσεις, πρέπει πρώτα να εξηγήσει γιατί ένας Έλληνας ντυμένος στρατιωτικά πυροβόλησε την αλβανική αστυνομία.

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση:

«Οι δυνάμεις RENEA έπραξαν το καθήκον τους, όπως σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αυτός που πυροβολεί την αστυνομία εκτελείται.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου άνδρα που ενώ είναι Αλβανός διαποτίστηκε (μεταμορφώθηκε) σε ψευδο-Έλληνα. Στην Ελλάδα πρέπει να ειπωθεί ισχυρά ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μία από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.

Εάν η Ελλάδα ζητά εξηγήσεις, πρώτα πρέπει να εξηγήσει η ίδια γιατί ένας Έλληνας στρατιώτης είχε στοχεύσει την αλβανική αστυνομία; Το ελληνικό κράτος πρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια τέτοια πράξης τρομοκρατίας και να ζητήσει συγνώμη, αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού(helenizmi modern krejte fallco).

Το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει μέτρα κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και να απαγορευθεί με νόμο».
via

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version