Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Τάσος Χανλίογλου: Δήμαρχε ακούς;

xanliogloy e vima 1
xanliogloy e vima 1
Μοιράσου το...

Μετά τις πάμπολλες καταγγελτικές μου δημοσιεύσεις στον τύπο και ενημερώσεις των επίσημων φορέων κάτι σαν να αχνοφαίνεται. 

Μέχρι το Πάσχα θα έχουμε την επίσημη  θέση της Ομοσπονδίας αυτοκινήτου  Ελλάδος για ότι παράνομο οργανώνεται στην πίστα Σερρών όπως  και  του υπουργείου Αθλητισμού που  λόγω των Τεμπών  ανέβαλε τέτοιου είδους θέματα.

Σκοπός μου πάντα να σώσουμε το κύρος, όποιο απέμεινε, του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, να απαλλαγούμε σαν πολίτες από τις συνεχείς και σπάταλες  οικονομικές ενισχύσεις, και επί τέλους να καταστεί απόλυτα ασφαλές. Στα δημοσιογραφικά μου κείμενα, για όσους και όσες με διαβάζετε  θα έχετε διακρίνει  προτάσεις μου. 

fotis kokolios entos varvara mitliaga

Σήμερα όμως θα τις κάνω λιανά προκειμένου να ευαισθητοποιήσω τους διαχειριστές του:

Πρώτον: Αμέσως να προσληφθεί άτομο με πτυχίο νοσηλευτικής σε καθημερινή βάση πλην των αγωνιστικών εκδηλώσεων και Track day, που την ευθύνη έχει η οργάνωση. Δεύτερον : Να αποκτηθεί μικρό γερανοφόρο για τις άμεσες ανάγκες.   

Τρίτον: Να εξοπλιστεί όχημα  με την συμβολή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και να εκπαιδεύσει  άτομο, ώστε να προστρέξει με τον ανάλογο εξοπλισμό και να σώσει ζωή. Τέταρτον: Ένα διαμορφωμένο όχημα με τα απολύτως απαραίτητα να μπορεί να μεταφέρει τραυματία στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο ιατρείου  του Αυτοκινητοδρομίου.

Όλα τα παρά πάνω ως βοήθεια πρώτου βαθμού,  πλην αγώνων, ώσπου να αναλάβουν οι αρμόδιοι. Επειδή όμως τα δευτερόλεπτα μεταξύ ζωής και θανάτου είναι κρίσιμα τα ως άνω επιβάλλονται.

Σημ: Τα οχήματα θα κινούνται μόνον εντός της πίστας.

Τάσος Χανλίογλου: Φτάνει πια και για το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version