Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Τραίνο ….ή καρβουνιάρης ; Γράφει ο Κώστας Σαραφίδης

kedis e vima
kedis e vima
Μοιράσου το...

Στις 28/12/2022 όταν ενυπόγραφα στο άρθρο «Ο Κλούβιος και η Σουβλίτσα», αποκάλεσα τον εμφανιζόμενο νέο υποψήφιο για τον Δήμο Σερρών, «άλαλο τενόρο», θεωρήθηκα εμπαθής.

Γράφει ο Οικονομολόγος Κώστας Σαραφίδης


Πολύ περισσότερο, όταν προέβλεψα την σύντομη αποχώρησή του.


Δεν έχω μαντικές ικανότητες, αλλά μια υποψηφιότητα που προκύπτει με μοναδικό κριτήριο την ύπαρξη αντίπαλου δέους απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν είναι δυνατόν να έχει μέλλον.

savvas rizos

Συγκεκριμένα είχα αναφέρει πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, είναι δημιούργημα «ορφανών» που ψάχνουν ρόλο, για να επιβεβαιώσουν το «ένδοξο» παρελθόν τους.

Όταν σε μια προσπάθεια, η μόνη συγκολλητική ουσία που δένει τα μέρη της, είναι η εμπάθεια, τότε το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.


Οι ίδιοι άνθρωποι που με εγκαλούσαν, λίγες μέρες πριν, αναφερόμενοι σε άλλη δημόσια τοποθέτηση μου, με τίτλο «Ελέω μυαλού ….και όχι θεού», θεώρησαν πως βρήκαν σύμμαχο στην προσπάθεια τους.

Συγκεκριμένα έγραφα «…..η Δημοτική Αρχή φάνηκε αντάξια των προτιμήσεων των πολιτών. Υλοποιεί το έργο για το οποίο εκλέχθηκε, το απόλυτο τίποτα, για την πόλη, τα αναμενόμενα για τους βαστάζους της προσπάθειάς της».


Η περίπτωση του να είμαι απλά συνεπής και πραγματιστής δεν έπαιζε στο λεξιλόγιο των κατά περίπτωση επικριτών μου.

Το ότι επίσης ανέφερα ότι «….οι όποιες αξιόπιστες υποψηφιό­τητες, θα πρέπει να απαντή­σουν στο ερώτημα, γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, και για ποιόν λόγο αυτές θα αποτελέ­σουν προάγγελο ελπίδας.

Η πολιτική δεν πραγματώνεται με «νάζια και τσαχπινιές» αλλά με ξεκάθαρες θέσεις και στόχους», προφανώς δεν άπτονταν των ενδιαφερόντων τους .


Τελικώς το «τραίνο» αποδείχθηκε «καρβουνιάρης», και έτσι αισίως φθάσαμε στο 2023 να παίζουμε με όρους περασμένων δεκαετιών, με μοναδικό ηττημένο το Δήμο.


Υ.Γ Στις 13/11/2022 σε άρθρο με τίτλο «Τρύπια δίχτυα ……και παρθένες» είχα ζητήσει τη δημοσιοποίηση του Πορίσματος Ελέγχου της ΚΕΔΗΣ.

Και σε αυτή την περίπτωση σημειώθηκε απαράδεκτη κωλυσιεργία. Τώρα εξ΄ ανάγκης είναι στη διάθεση των Δημοτικών Συμβούλων.

Αυτό που νιώθω την υποχρέωση να αναφέρω είναι ότι χρειάζεται προσεκτική μελέτη, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να μείνουμε μόνο στα συμπεράσματα, που γαργαλιστικά πουλάνε.

«Ο Κλούβιος και η Σουβλίτσα» γράφει ο Κώστας Σαραφίδης

Επανάσταση …. με αιτία – Γράφει ο Κώστας Σαραφίδης*

Κώστας Σαραφίδης: Να δημοσιοποιηθούν τα πορίσματα…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version