20/05/2024
17.6 C
Serres

Ο Γιώργος Τσιμερίκας ανακοίνωσε τους πρώτους 50 υποψηφίους – ονόματα!

Array

Τους πρώτους 50 υποψηφίους ανακοίνωσε χτες από το ξενοδοχείο Elpida ο υπ. Δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερίκας.

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην πρώτη μας επίσημη εκδήλωση, που αφορά την ανακοίνωση της αρχικής ομάδας υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, της παράταξής μας.


Πριν από δύο μήνες, κάναμε γνωστό στην Σερραϊκή κοινωνία, πως θα διεκδικήσουμε την διοίκηση του Δήμου και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διορθώσουμε παλιές και αναχρονιστικές αντιλήψεις.


Άνθρωποι έμπειροι της αυτοδιοίκησης, αλλά και πολλοί νέοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα για την αλλαγή πορείας του Δήμου.

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Στην προσπάθειά μας αυτή δεν υπάρχουν διαχωριστικές ιδεολογικές γραμμές, ούτε άλλου είδους διακρίσεις ή δεσμεύσεις.


Στόχος όλων μας είναι το κοινό συμφέρον του τόπου, για την επίτευξη του οποίου θα αγωνισθούμε με εντιμότητα – συνέπεια και αποτελεσματικότητα, εφαρμόζοντας πολιτικές διαφάνειας, ισονομίας και αξιοκρατίας.


Πιστεύουμε ότι όσοι κατέχουν ηγετικές θέσεις στους Δήμους και τη δημόσια διοίκηση γενικότερα, θα πρέπει να διακρίνονται από ηθικές αρετές, αλλά και διοικητικές ικανότητες, οι οποίες αποτελούν καταλυτικά στοιχεία, για την άσκηση χρηστής διοίκησης, σε αντίθεση με καθεστωτικές, υπεροπτικές και αλαζονικές συμπεριφορές.Έτσι αποφασίσαμε τη δημιουργία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”.


Ο Αθηναίος ρήτορας Δημοσθένης έλεγε, ότι είναι επιβεβλημένο οι ελεύθεροι πολίτες να έχουν συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα.


Ως πολίτες είμαστε υπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, όχι μόνο για ότι πράττουμε, αλλά και για όσα παραλείπουμε να πράξουμε.


Πιστεύουμε ότι την ιστορία μας πρέπει να την γράφουμε εμείς οι ίδιοι, ενεργώντας με βάση την ατομική αλλά και τη συλλογική μας ευθύνη.


Εμείς στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών που δημιουργήσαμε, πιστεύουμε ότι είναι πλέον η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, και να πάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας.Η τεχνολογία προχωρά με ασύλληπτους ρυθμούς, η δε Ευρωπαϊκή Ένωση μας δείχνει τον δρόμο, με το νέο ΕΣΠΑ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης, της Πράσινης και Ψηφιακής Μετάβασης κ.α. τα οποία θα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων την επόμενη πενταετία.

Επιβάλλεται λοιπόν να είμαστε πρωτοπόροι στην πορεία της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού.


Ποια είναι σήμερα η υπάρχουσα κατάσταση στον Δήμο μας και ποια είναι τα κυριότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε.


Διαπιστώνουμε λοιπόν :


• Τη συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας
• με αύξηση της ανεργίας,
• με κλείσιμο επιχειρήσεων,
• με δραματική εικόνα κλειστών καταστημάτων ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης
• Τη μείωση του πληθυσμού, γεγονός που διαπιστώθηκε με την πρόσφατη απογραφή του πληθυσμού,
• Τα χωριά μας που αργοσβήνουν,
• Ένα τόπος που νομοτελειακά ερημώνει,
• Διαπιστώνουμε κακοδιοίκηση από τη Δημοτική αρχή και στρέβλωση στη λειτουργία του διοικητικού μηχανισμού του Δήμου,
• με άσκοπες μετακινήσεις υπαλλήλων,
• με αδιαφανείς διαδικασίες
• με καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων
• με κακοδιαχείριση των οικονομικών


♦♦♦ διαπιστώνουμε σωρεία απευθείας αναθέσεων, χωρίς να εξασφαλίζεται το προσδοκώμενο οικονομικό όφελος για το Δήμο από τον υγιή ανταγωνισμό


❖ και επιπλέον, σημαντικό μέρος αυτών των απευθείας αναθέσεων να δίδεται σε επιχειρήσεις εκτός του Δήμου Σερρών, ενώ υπάρχουν στην τοπική αγορά επιχειρήσεις, που παρέχουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες ή αγαθά και βιώνουν την δραματική μείωση του τζίρου τους.


Διαπιστώνουμε την υποβάθμιση των υποδομών της πόλης μας σε όλους του κλάδους, της υγείας, της πρόνοιας, αλλά κυρίως της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα για το Δήμο μας, αλλά και τη χώρα μας, αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα με τον χειρότερο τόπο, θρηνώντας της απώλεια αθώων ανθρώπινων ζωών.


Θέλουν να μας πείσουν ότι αυτό που ζούμε είναι ανάπτυξη, όμως, ΔΕΝ είναι ανάπτυξη, είναι ολιγωρία και στασιμότητα.


Παρακολουθούμε με αγωνία και προβληματισμό :


• Ένα Δήμο που αδυνατεί να δώσει ευκαιρίες στους νέους, ώστε να μείνουν και να εργαστούν εδώ. Να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στον τόπο που γεννήθηκαν.


• Έναν ευλογημένο τόπο, που όμως μέσα από αποσπασματικές και ασύνδετες ενέργειες και δράσεις, παλινδρομεί να αποκτήσει ταυτότητα και αναπτυξιακή πορεία, ώστε να μπορεί η κοινωνία να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Παρόλα αυτά όμως παραμένει στάσιμος και προσκολλημένος σε παλαιοκομματικές πρακτικές.


Μέσα σε αυτό το κλίμα, νομίζω πως αν μπαίναμε για λίγο στη θέση ενός ελεύθερου επαγγελματία, ενός επιχειρηματία, εμπόρου, ή ενός αγρότη, θα διαπιστώναμε την πικρία και την απογοήτευση.

Όλοι βιώνουμε το δράμα που εξελίσσεται στην πόλη και τα χωριά μας.
Οι απλές διαπιστώσεις όμως δεν αρκούν.


Οπωσδήποτε δεν είναι ώρα για υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.


Πιστεύουμε ότι για να αντιστρέφουμε τη φθίνουσα πορεία, πρέπει σαν κοινωνία να ομονοήσουμε και με πρωτοβουλίες του Δήμου να λειτουργήσουμε οργανωμένα και μεθοδικά στη βάση ενός Κεντρικού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού στον οποίο να συμμετέχουν όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, χωρίς προσωπικές, συντεχνιακές ή άλλου είδους επιδιώξεις.


Δεν έχουμε άλλο χρόνο, ότι πρέπει να γίνει, έπρεπε να έχει γίνει ήδη, διότι οι εξελίξεις μας προσπερνούν και εμείς βρισκόμαστε σε λήθαργο.


Έχουμε ξεκινήσει ήδη, έναν άτυπο διάλογο με φορείς και πολίτες, με σκοπό τη διαμόρφωση μιας νέας πρότασης ευθύνης, ενός οράματος που χρειάζεται ο Δήμος Σερρών, για να ανταπεξέλθει όχι μόνο στα καθημερινά αιτήματα και τις προσδοκίες των πολιτών αλλά με σχέδιο και ευρηματικότητα :


• να προσδιορίζει τη νέα ταυτότητα του Δήμου
• να αποκτήσει αναπτυξιακό προσανατολισμό
• να δημιουργεί ευκαιρίες στην πόλη μας έτσι ώστε οι νέοι να βλέπουν το μέλλον τους εδώ και
• να ανταποκρίνεται στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του μέλλοντος.


Θα μπορούσαμε φυσικά να καταθέσουμε άμεσα ένα οραματικό πρόγραμμα που να περιλαμβάνει τα πάντα.

Μια έκθεση ιδεών, με στόχους πολλούς και εντυπωσιακούς, οι οποίοι δυστυχώς όμως, εξυπηρετούν κυρίως προεκλογικές σκοπιμότητες.


Πρόθεσή μας είναι με υπομονή και επιμονή να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο άμεσης αντίδρασης, ρεαλιστικό και συνεκτικό, με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, που θα αποσκοπεί στη συμμετοχή, και μια νέα κοινωνική στάση, η οποία να στηρίζεται στην ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων του τόπου, στη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη κοινωνικής δυναμικής.


Ενός οράματος που θα ενσωματώνει τους προβληματισμούς, τις ιδέες και τις προτάσεις των κοινωνικών εταίρων, αλλά και των


προσωπικών απόψεων των απλών δημοτών, διότι απλούστατα πιστεύουμε, ότι για να έχει συνέχεια και διάρκεια ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να προκόψει με τη συμμετοχή της κοινωνίας και να στηρίζεται από αυτή διαχρονικά, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή συναίνεση.


Ενός οράματος ζωντανού, ξεκάθαρου που θα υπηρετεί και θα εμπνέει τους πολίτες, με ένα εξίσου τολμηρό στρατηγικό σχέδιο.


Με επίγνωση του ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν, αλλά και τις δυσκολίες του εγχειρήματος της διοίκησης του Δήμου, αποφάσισαν οι υποψήφιοι που ανακοινώνουμε σήμερα, να συμμετέχουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για ένα νέο ξεκίνημα, με ρεαλισμό και αίσθημα ευθύνης.


Η κοινή μας προσπάθεια θα είναι δύσκολη.


Θα απαιτήσει κόπο και προσωπικές θυσίες.


Με την Κίνησή μας “Σέρρες – Ώρα Ευθύνης” ερχόμαστε να ενώσουμε δυνάμεις, να ενώσουμε διαφορετικές γενιές, που αγωνιούν για τον τόπο μας.


Ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά με ένα κοινό σκοπό.

Ένα Δήμο Σερρών ισχυρό και φυσικά για όλους.


Δεν αντιλαμβανόμαστε τις δημόσιες θέσεις και τα δημόσια αξιώματα, ως ευκαιρίες προσωπικής προβολής και καταξίωσης αλλά σαν θέσεις ευθύνης.


Πιστεύουμε, ότι τα έργα, οι πράξεις και η στάση ζωής μας, πρέπει να είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μας ακολουθούν και όχι τα λόγια, οι υποσχέσεις, οι χαιρετούρες, οι ψευδεπίγραφες εικόνες και η υπερπροβολή στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης.
Θα πρέπει να προβάλλονται τα έργα μας και όχι εμείς.


Δεν θα απαξιώσουμε το έργο προηγούμενων διοικήσεων, αλλά θα συνεχίσουμε κάθε δρομολογημένο έργο που θα βελτιώνει την εικόνα του Δήμου μας και των υποδομών του, ούτε θα οικειοποιηθούμε το έργο άλλων, αναγνωρίζοντας την προσφορά που αναλογεί στον καθένα.


Προέχει το καλό του τόπου και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες ή άλλου είδους επιδιώξεις.
Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, της διασύνδεσης και της αλληλεπίδρασης.

Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής.


Στο θέμα των υποδομών και των μεγάλων έργων που θα αναβαθμίσουν το Δήμο μας, θα πρέπει να κινηθούμε ποιο γρήγορα και ποιο μεθοδικά, με τη μέγιστη παραγωγική αξιοποίηση του ανθρώπινου στελεχιακού δυναμικού.


Για την υλοποίηση του σχεδίου μας πρωταρχικοί στόχοι, είναι:


• Η αναπτυξιακή πορεία της τοπικής αγοράς, και η δημιουργία θέσεων εργασίας σε συνεργασία,
• με επιστημονικούς και λοιπούς αναπτυξιακούς φορείς (ΔΙΠΛΕ -ΕΒΕΣ κ.λ.π)
• με παράγοντες της αγοράς,
• με όλους τους κοινωνικούς εταίρους,
στη βάση ενός κεντρικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, από όπου θα προκόψει και η ταυτότητα που θα αποφασίσουμε να δώσουμε στον Δήμο μας (Ενδεικτική προσέγγιση: ΣΕΡΡΕΣ- Τόπος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού)


• Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, με τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και των ανθρώπων του μόχθου.
• Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
• Η ενεργοποίηση και η συμμετοχή της κοινωνίας
• Η καλή συνεργασία και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, με την αλλαγή στον τρόπο διοίκησης.
με αλληλοσεβασμό, αξιοκρατία, αντικειμενικότητα, και διαφάνεια
• Η πλήρης αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων
• Με την ανάδειξη ιστορικής διαδρομής των Σερρών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
• Με την οργάνωση και προβολή του υπάρχοντος ιστορικού και πολιτιστικού αποθέματος, των σπουδαίων Βυζαντινών και θρησκευτικών μνημείων, (Ενδεικτικά του Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων, της Ι.Μ. Τίμιου Προδρόμου, του Βυζαντινού κάστρου της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


• Με την αναβάθμιση και τη μεγιστοποίηση της αξιοποίησης του Αυτοκινητοδρομίου.
• Με την ταχεία αποπεράτωση του κολυμβητηρίου του αθλητικού πάρκου Ομόνοιας και την ανάδειξη των Σερρών, ΟΧΙ ΜΟΝΟ σαν τόπο με δυνατότητες διοργάνωσης αγώνων μηχανοκίνητου και κλασσικού αθλητισμού, αλλά και σαν φυτώριο πρωταθλητών αλλά και μεγάλου αριθμού αθλητών μεγάλων διακρίσεων.


• Η ταχεία απορρόφηση χρηματοδοτήσεων και εκτέλεση έργων, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς ολιγωρίες και καθυστερήσεις


• Η συνετή και εξορθολογιστική διαχείριση των οικονομικών, με όρους ανταποδοτικότητας και απόλυτης διαφάνειας.


• Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.


• Η ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των χωριών μας, με ενίσχυση των αγροτικών εκμεταλλεύσεων μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υποστήριξης της αγροτικής ανάπτυξης.


• Η συστράτευσή μας με ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν αυτοί και οι οικείοι τους σε έναν ανθρώπινο Δήμο, σύγχρονο και λειτουργικό, που να μπορεί να προσφέρει στους δημότες του τα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες, με τις υποδομές και το κοινωνικό του πρόσωπο, όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στα χωριά μας, τα οποία δυστυχώς εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους.


• Η αντιστροφή του κλίματος φυγής των νέων, για εξεύρεση εργασίας σε άλλες πόλεις της επικράτειας, ή ακόμη χειρότερα σε χώρες του εξωτερικού.


Όλοι εμείς στην Ώρα Ευθύνης” πιστεύουμε :


• στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου,
• στους ενεργούς πολίτες,
• στους εθελοντές,
• στους κοινωνικούς εταίρους
• στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου,


Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω μια παράμετρο που τη θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική. Τους Σερραίους επιστήμονες που διακρίνονται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και στη πατρίδα μας.

Ενδεικτικά αναφέρω τους Δημήτρη Ψάλτη – Βίκυ Καλογερά και Νίκο Κυρπίδη οι οποίοι διακρίνονται στις Η.Π.Α.


Ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό κεφάλαιο το οποίο πρέπει να τιμήσουμε, αλλά κυρίως να το αξιοποιήσουμε.

Γιατί όλοι αυτοί οι Σερραίοι αγαπούν και νοσταλγούν την ιδιαίτερή τους πατρίδα.
Για το σκοπό αυτό, θα ιδρύσουμε την Ομάδα Σερραίων Επιστημόνων, για την καταγραφή και την αξιοποίησή τους, ως πρεσβευτές των Σερρών ανά τον κόσμο.


Πιστεύουμε ότι, μια νέα διοίκηση που θα κατορθώσει να ενεργοποιήσει και να ενώσει όλες αυτές τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τους ανά τον κόσμο Σερραίους επιστήμονες, θα μπορέσει να παράγει ουσιαστικά αποτελέσματα, ώστε ο Δήμος να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και εν τέλει να οδηγηθεί στο μέλλον που μας αξίζει με σταθερή αναπτυξιακή πορεία.


• Μας αξίζουν τα καλύτερα,
• Δεσμευόμαστε ότι θα πορευτούμε με σοβαρότητα – ανιδιοτέλεια – εντιμότητα και πλήρη διαφάνεια.


Σας ευχαριστώ και σας καλώ όλους, κυρίως όμως τους νέους, να συμπορευθούμε για ένα Δήμο Σερρών της Ανθρωπιάς, της Αλληλεγγύης και της Προόδου.


Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψηφίους συμβούλους που ανακοινώνουμε σήμερα, που με εμπιστεύθηκαν και γίνονται συνοδοιπόροι από την αρχή σ’ αυτή την προσπάθεια.


Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνουμε τμηματικά και τους υπόλοιπους, με τους οποίους όλοι μαζί θα δώσουμε, τη μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Θέλω να ετιισημάνω δημόσια, προς όλους τους συνεργάτες της παράταξής μας, ότι στις δυσκολίες θα βρίσκομαι δίπλα σας αλλά στις επιτυχίες σας, θα στέκομαι πίσω από εσάς.


Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε αυτή την ευθύνη, να γυρίσουμε σελίδα και να ξαναφέρουμε την ελπίδα στην πόλη και τα χωριά μας.


Νοιώθω, πως με τη βοήθεια του Θεού και τη βοήθεια όλων σας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε.

Εξάλλου το έμβλημά μας, το Περιστέρι της Ελπίδας συμβολίζει ακριβώς, την ισχυρή μας βούληση, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ανεξάρτητη κίνηση πολιτών.


Κλείνοντας της ομιλία μου θα ήθελα να θέσω ορισμένα ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν τη σημερινή Δημοτική Αρχή :


Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού και την διαχείριση των οικονομικών;


1. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που στηρίχθηκε η τοπική αγορά;
2. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που υποστηρίχθηκαν τα χωριά μας;
3. Είμαστε ικανοποιημένοι από την αξιοποίηση του αυτοκινητοδρομίου, του μεγαλύτερου συγκριτικού μας πλεονεκτήματος;
4. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία εκτέλεσης των έργων υποδομής;
• του κολυμβητηρίου του πάρκου Ομόνοιας,
• του Κεντρικού πάρκου
• του κολυμβητηρίου της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων
• του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Ιωάννη
• του Εθνικού Σταδίου ;
5. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαχείριση των προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας του Κυκλοφοριακού προβλήματος, της έλλειψης χώρων στάθμευσης;
6. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις προεκλογικές υποσχέσεις που δόθηκαν, αλλά έμειναν απραγματοποίητα όνειρα;


7. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαχείριση του σοβαρού ζητήματος ηλεκτροφωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας;


8. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αναλαμβάνει τις ευθύνες για τα λάθη και τις παραλήψεις της η σημερινή Δημοτική Αρχή ;


9. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα ασφάλειας του προσωπικού στους χώρους εργασίας και τα σχολεία;


10. Ποια θα ήταν η εικόνα του Δήμου μας σήμερα, με μια Δημοτική αρχή της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ της ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και της ΕΥΘΥΝΗΣ;


Εμείς θα συνεργασθούμε και θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό το προσωπικό του Δήμου και θα παράγουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε όλοι και χρειάζεται ο τόπος.
Σας θέλουμε όλους συμμέτοχους στην προσπάθεια αυτή.


Δεν περισσεύει κανείς.


“ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ” ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ – ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ”


Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία και τη στήριξή σας.

Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους μας.


Υποψήφιοι με τον συνδυασμό “ΣΕΡΡΕΣ-ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ’ είναι

Ονόματα Υποψηφίων

Αλέξανδρος ΚωνσταντινίδηςΤραπεζικός Υπάλληλος
Αλέξανδρος ΣταυρόπουλοςΔικηγόρος
Απόστολος ΓίωσαςΓεωφυσικός
Αβραάμ ΠανούδηςΔιατηρεί Κτηνοτρφοφική Μονάδα
Αλεξάνδρα ΑποστολίδουΚαθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίαςς
Ασημένια ΒεργούδηΑστυνομικός
Βαλάντης ΦωτιάδηςΙδιωτικός Υπάλληλος
Βασίλης ΚαλαμπαλίκαςΠροπονητής Κολύμβησης
Βασίλης ΤερζήςΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής – Δάσκαλος Ελληνικού παραδοσιακού χορού
Βασίλης ΧαλάτσηςΕλεύθερος Επαγγελματίας
Γ εωργία ΚωνσταντινίδουΜηχανικός Δομικών Έγων
Γ εωργία Σταυρόπουλου ΚαλημεράκηΠολιτικός Μηχανικός
Γιάννα ΤαχμαζίδουΕλεύθερη Επαγγελματίας
Γιάννης ΤσαρτσαπάκηςΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής – Διδακτικό Προσωπικό ΤΕΦΑΑ Σερρών
Γιάννης ΔήμουΚτηματομεσίτης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Γιάννης ΠανταζήςΣτρατιωτικός
Γιώργος ΑσλανίδηςΕπιχειρηματίας
Γιώργος ΓιαβρούδηςΙδιωτικός Υπάλληλος
Γιώργος ΚαδήςΕλεύθερος Επαγγελματίας
Γιώργος ΜητσίκογλουΕπιχειρηματίας
Γιώργος ΜπάσιοςΕλεύθερος Επαγγελματλιας
Γιώργος ΣπυρόπουλοςΔικηγόρο
Γιώργος ΚηπουρόςΕπιχειρηματίας
Δημήτρης ΙωαννίδηςΦοιτητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικό και μηχανικός Η/Υ
Δημήτρης ΣουλημέναςΕπιχειρηματίας
Ελισάβετ ΓλούφτσιουΑρχιτέκτων Μηχανικός
Θάνος ΠαπαδόπουλοςΙδιωτικός Υπάλληλος
Κατερίνα ΧεμπεκίδουΥπάλληλος Γενικών Αρχείων του Κράτους
Κώστας ΓιάγκοςΙδιωτικός Υπάλληλος
Λευτέρης ΚαραγιαννίδηςΣτρατιωτικός – Ανχης ε.α – Έφορος ΟΦΚΑ
Λίτσα ΕλευθεριάδουΕκπαιδευτικός
Μαρία ΡουστάνηΕλεύθερος Επαγγελματίας ιδιοκτήτρια αντ/πείας και συνεργείου αυ/τών
Μαριάννα ΚαλανίδουΙδιωτικός Υπάλληλος
Νίκος ΚουφοτόληςΥπάλληλος ΔΙΠΑΕ
Ντίνα ΜυγδαλιάΣυνταξιούχος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
Παναγιώτης ΔανιηλίδηςΔιδάκτορας Φυσικής Αγωγής
Παντελής ΧριστόφορουΙδιωτικός Υπάλληλος
Πασχάλης ΑρβανιτόπουλοςΠυροσβέστης ε.α
Παύλος ΠουλίακαςΠολιτικός Μηχανικός – Πρόερδος εργαζομένων Περ/κής Ενότητας Σερρών
Πέτρος ΜπαλκούρηςΔημόσιος Υπάλληλος
Ραφαήλ ΤσιντσάρηςΙδιωτικός Υπάλληλος
Σάκης ΚαραθανάσηςΑστυνομικός ε.α – Πρόεδρος Εβριτών Ν.Σερρών – Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Σερρών
Σάκης ΚασελούρηςΕπιχειρηματίας – Δάσκαλος Εργαστηρίου παραδοσιακού χορού
Σταυρούλα ΤσόκανουΑσφαλιστικός Σύμβουλος
Χριστίνα ΑντωνιάδουΚτηνίατρος στη Δνση Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΕΣ
Χρήστος ΓρηγοριάδηςΠρόεδρος Οικοδόμων – Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Χρήστος ΓρηγορούδηςΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής – Υπάλληλος Υπουργείου Παιδείας
Χρήστος ΠασόπουλοςΑγρότης
Χρήστος ΠόρναληςΔημόσιος Υπάλληλος
Χρήστος ΠούλοςΤελειόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ & Μηχανικών Τοπογραφίας και Γ εωπληροφορικής

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

7 λόγοι που το το σeξ είναι καλύτερο μετά τα 50

Επτά λόγοι για αυτό… Μπορείτε να έχετε τη μέγιστη σεξουαλική απόδοση στην ζωή σας, μετά την ηλικία των 50 ετών. Παρακάτω περιγράφονται οι επτά λόγοι, μετά...

Μακρύ μαλλί μπούκλα, άβαφη και συνεσταλμένη: H Μαρίνα Σάττι στα 19 της δεν...

H Mαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», έχει μία μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού από νεαρή...

Ρίξτε Αυτά τα 8 Συστατικά στη Θέση Φύτευσης Και θα Μεγαλώσετε τις Πιο...

Για να έχετε τις καλύτερες ντομάτες σε γεύση και σε μέγεθος και για να εξασφαλίσετε μεγάλη παραγωγή θα πρέπει πριν φυτέψετε να ρίξετε κάποια...

Όλοι στο πλευρό του: Κύμα αλληλεγγύης στον Λάκη Γαβαλά μετά την ερώτηση από...

Ένα κύμα συμπαράστασης έχει δημιουργήθει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την σεξιστική συμπεριφορά που δέχτηκε ο σχεδιαστής. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μάσησε ως συνήθως όταν...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Το Σάββατο 18 Μαΐου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου- Πορεία Μνήμης και Τιμής

Ο Δήμος Σερρών με αφορμή την επέτειο της 19ης Μαΐου 1919, ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας διοργανώνει την «ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ», το Σάββατο...

Εορτολόγιο 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2024 τιμάται η μνήμη της Αγίας Γλυκερίας μάρτυρος και του Οσίου Σεργίου του ομολογητού Σήμερα, σύμφωνα...

Ποιο σημείο του σώματος πλένεις πρώτο; Μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου!

Έφτασε η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας! Μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας και κούρασης το σώμα έχει βιώσει την εξάντληση στο πετσί του κι ένα ντους...

Συνέχισε να διαβάζεις