Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Γιώργος Τσιμερίκας: Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή!

tsimerikas-giorgos

Για μία ακόμη φορά φάνηκε η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί σοβαρά θέματα που απαιτούν ενδιαφέρον, επίβλεψη και συντονισμό αναφέρει με ανακοίνωση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερίκας.

👉Δήμος Σερρών: Yποψήφιος Δήμαρχος Σερρών ο Γιώργος Τσιμερίκας!


▪️ Τρεις μήνες γνώριζε ο Δήμος Σερρών, πως το κτήριο του νηπιαγωγείου στα Καλά Δέντρα είχε πρόβλημα και δεν έκανε αυτό που έπρεπε και μπορούσε, για να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών.

Αυτό ακούσαμε με έκπληξη σε δηλώσεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ, από τους αντιδημάρχους Έργων κ. Γιώργο Νυχτοπάτη, Παιδείας κ. Γιάννη Δεσποτίδη, αλλά και από τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.

▪️ Από όσα ακούστηκαν προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος από την Δημοτική Αρχή.


Το σημαντικότερο όλων είναι ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα της ασφάλειας των μικρών παιδιών, αλλά και ο επικοινωνιακός χειρισμός του θέματος, από όπου προκύπτει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των ευθυνών της.

▪️ Από την καθημερινότητα δυστυχώς αποκαλύπτεται ότι ο Δήμαρχος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά σε δραστηριότητες προβολής με στόχο την επανεκλογή του, σε μια περίοδο μάλιστα που ολόκληρη η κοινωνία ενεργοποιείται και διαμαρτύρεται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας, που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές.

Σέρρες – Ώρα Ευθύνης Την ερχόμενη Τετάρτη η παρουσίαση των υποψηφίων

Η προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων του συνδυασμού «Σέρρες – Ώρα Ευθύνης» όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε λόγω του τραγικού  δυστυχήματος στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας.


Αυτή την Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων στο ξενοδοχείο Elpida Resort στις 7 το απόγευμα από τον ίδιο το υποψήφιο δήμαρχο κ.Τσιμερίκα


Για να δούμε τι θα δούμε…

Στο Δήμο Σερρών: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιώργος Τσιμερίκας

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Parfait
Exit mobile version