Βασίλη αυτή η Βουλή ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, μιας και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν κανένα ...νομοσχέδιο!

Ο Κλούβιος και η Σουβλίτσα δεν αποτελούν λύση για το Δήμο Σερρών;

Χθες έμαθα πως ο αφελής Κλούβιος και η παμπόνηρη Σουβλίτσα, ήταν η πρώτη παιδική εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, σύμφωνα με τον οικονομολόγο Κώστα Σαραφίδη.

που χαρακτήρισε τον μεν κύριο Τσιμερίκα «Κλούβιο» και τη δεν κ. Μητλιάγκα «Σουβλίτσα», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως ούτε ο μεν , ούτε η δε, έχουν παράταξη με συγκεκριμένες επεξεργασμένες θέσεις, έτσι ώστε να αποτελούν αξιόπιστη λύση για το δήμο Σερρών.


Σύμφωνα με τον κ.Σαραφίδη οι όποιες αξιόπιστες υποψηφιότητες, θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα, γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, και για ποιόν λόγο αυτές θα αποτελέσουν προάγγελο ελπίδας, μιας και η πολιτική δεν πραγματώνεται με «νάζια και τσαχπινιές» αλλά με ξεκάθαρες θέσεις και στόχους.


Μα Κώστα είναι δεδομένο πως και ο ένας και η άλλη δεν έχουν ούτε θέσεις, ούτε απόψεις, μιας και ο ένας κυκλοφορεί ακόμα με τον «μπαμπά» του, η δε άλλη μάζεψε, όλο το παλιό και το φθαρμένο, για να θυμίσει σε όλους μας την προηγούμενη τριετή πορεία της στους «διαδρόμους» και τις επιτροπές του Δήμου μας.


Μόνο που καλώς ή κακώς Κώστα, κάπως έτσι δεν εξελέγησαν όλοι σχεδόν οι δήμαρχοι της πόλη μας;


Έτσι δεν εμφανίστηκε από το πουθενά ο Μωυσιάδης, τρώγοντας για πρωινό τον καλά μελετημένο και ακόμα καλύτερα προετοιμασμένο Σίμογλου;


Για πόσους ψήφους και σε πόσο χρόνο βγήκε την δεύτερη φορά ο Βλάχος;


Σε ποιους στηρίχτηκε και σε πόσο χρόνο ξεφούσκωσε έτσι ώστε στο τέλος της θητείας του να μην καταφέρει καν κατεβεί στις επόμενες εκλογές;


Δυστυχώς φίλε μου τις εκλογές μέχρι σήμερα τουλάχιστον τις κέρδιζε το γινάτι και η τιμωρία στην εκάστοτε δήμαρχο και τους επιτελείς του!


Και ποτέ, μέχρι σήμερα η σωστή και καλή πολιτική πρόταση στους συνδημότες μας…


Συνεπώς και οι δύο τους αποτελούν μια από τα ίδια στην πολιτική ζωή των Σερρών


Που άγεται και φέρετε….


Και πολύ πιθανόν να καταφέρουν να κατεβάσουν συνδυασμό!


Όσο για την νίκη και τον νικητή, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα…

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Exit mobile version