Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Γιώργος Τσιμερίκας: Κόλαφος για τον Χρυσάφη η ακύρωση της φωτογραφικής προκήρυξης πρόσληψης δικηγόρων

giorgos-tsimerikas-ipopsifios-dimarchos-serron
Μοιράσου το...

Η δημοτική αρχή του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη, το μόνο που είχε να κάνει ήταν  να προκηρύξει την πλήρωση των δύο θέσεων δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής στο Δήμο Σερρών, που θα διασφάλιζε την ανοιχτή συμμετοχή, με  αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια επιλογής τους.


Αντ’ αυτού, επέλεξαν να δρομολογήσουν μια προκήρυξη  που βρίθει φωτογραφικών διατάξεων  (κριτήρια συμμετοχής, μοριοδότηση, βαρύτητα κ.α.) που  κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος  μετά από προσφυγή συμμετέχοντα συμπολίτη μας, στα αρμόδια όργανα που ελέγχουν την νομιμότητα τους. (ΑΔΑ: 94ΜΡΟΡ1Υ-Ν3Λ)


Κύριε Χρυσάφη, ενημερώστε το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ΄ επέκταση τους Σερραίους δημότες για τις αστοχίες και τις δυσμενείς εξελίξεις που επιφέρουν για τον Δήμο Σερρών  οι νομικές σας αλχημείες.


Να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

PANAGIOTIS SPIROPOULOS


Για πόσο καιρό ο Δήμος Σερρών θα μείνει με ένα νομικό να καλύπτει τις ανάγκες του;


Τι επιπλέον χρηματικά ποσά θα διατεθούν το επόμενο διάστημα για τη νομική υποστήριξη του Δήμου Σερρών;


Ποια τα κριτήρια επιλογής τους;


Δυστυχώς για σας, ευτυχώς για την κοινωνία, υπάρχει νομικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε αδιαφανείς διαδικασίες.


Αυτή η προκήρυξη που αφορά τη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, είναι υποχρέωση σας να είναι αδιάβλητη και να εφαρμόζει στην πράξη τις αρχές της αξιοκρατίας και της ίσης μεταχείρισης, ώστε να δίνει τη δυνατότητα χωρίς μεθοδεύσεις και αποκλεισμούς να συμμετάσχουν όλοι οι Νομικοί που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και πάνω από όλα να επιλεγούν οι καλύτεροι.


Υπάρχουν και άλλοι δικηγόροι, που δεν ανήκουν στον στενό συμμαχικό  σας περίγυρο, αλλά είναι άξιοι και ικανοί  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Σερρών και τα νομικά του πρόσωπα.


Ένας Δήμος πάει μπροστά όταν προσλαμβάνει τους άξιους και ικανούς και όχι τους ημέτερους.

Γεωργούλας – Χαραλαμπίδου: Παιχνίδια με τη περιουσία των Σερραίων

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Χρυσάφης, Μητλιάγκα και Τσιμερίκας για τα στρατόπεδα!

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

savvas rizos
Exit mobile version