Βασίλη όταν ο Κασσελάκης μιλάει για τον «πρωθυπουργό της νέας εποχής», μπας και εννοεί τον εαυτό του;

Έφυγε από το ψηφοδέλτιο Σερρών και Δωδεκανήσων ο Τσίπρας

Μοιράσου το...

Όσο για τον Τσίπρα, μάλλον κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές

Ενότητα και ιδιαίτερο βάρος στις λαϊκές γειτονιές και στην Κρήτη, ήταν το μήνυμα των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα που θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο, στον δυτικό τομέα της Αθήνας και στην Α’ Πειραιά καθώς «φεύγει» τόσο από τις Σέρρες , όσο και από τα Δωδεκάνησα.

Κατεβαίνει λοιπόν στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού, τον οποίο λυπόμαστε από τώρα , μιας και είναι δεδομένο πως χάνεται για τον Αλέξη η μάχη της Κρήτης, παρότι ο ίδιος αποφάσισε να μεταβεί στην Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για την τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

savvas rizos

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Πάντως αν καθίσουν οι έδρες όπως τις περιμένουμε θα φάει ο Αλέξης είτε τον Δραγασάκη, είτε τον Δρίτσα!

Αυτός που την γλύτωσε βεβαίως είναι ο δικός μας Καρπουχτσής που θα πρέπει να περιμένει τα ξημερώματα για να μάθει αν και κατά πόσο θα πάρει ή δεν θα πάρει την έδρα των Σερρών..

Να θυμίσω πως η τοπική ηγεσία πριν ένα χρόνο μας μιλούσε για δύο έδρες στο Νομό μας;

Ή να κάνω την πάπια, όπως κάνουν τα επώνυμα στελέχη που περιμένουν πως και πως να περάσουν οι εκλογές για να δει ο ΣΥΡΙΖΑ άσπρη ….μέρα;

Εφημερίδα Political: “Χαστούκι από τις Σέρρες στον Τσίπρα”

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version