Βασίλη τώρα που μετρήσαμε τα αποτελέσματα, λέω να αρχίσουμε να μετράμε και όσους απομείνουν στο ... ΣΥΡΙΖΑ!

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Oλιγωρία για τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!

gipedo-panseraikou-varvara-mitliaga-serres-meleti
Μοιράσου το...

Στην ανάθεση της μελέτης στατικής επάρκειας του Δημοτικού γηπέδου Σερρών μειοψήφησε η κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα.

mpakalis-mitliaga

Στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Σερρών μειοψήφησε στην ανάθεση της μελέτης στατικής επάρκειας του Δημοτικού γηπέδου η κ. Μητλιάγκα Βαρβάρα, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:


«Η σωστή και ασφαλής λειτουργία του γηπέδου μας ενδιαφέρει όλους, κανείς δεν έχει μονοπώλιο στην αγάπη και το ενδιαφέρον για τον Πανσερραϊκό και στην ανάγκη να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια, πόσο μάλλον τώρα που ο Πανσερραϊκός φαίνεται να ανεβαίνει στη Super League.


Όμως ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή έδειξαν ολιγωρία, ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα στη διαχείριση των κονδυλίων που εξασφαλίστηκαν για το Δημοτικό Γήπεδο.

savvas rizos

Ανάθεση 370.000,00 ευρώ για το δημοτικό γήπεδο Σερρών


Η μελέτη στατικής επάρκειας έφτασε να είναι σήμερα κατεπείγουσα και να καταφεύγουμε σε μια “απ’ ευθείας ανάθεση” της τάξεως των 370.000,00 ευρώ, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα για το γήπεδο έχουν δοθεί εδώ και δύο (2) περίπου χρόνια.

papachristou-xalkiopoulos


Η ευθύνη είναι καθαρά του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, και δεν μπορώ να εγκρίνω με τη θετική μου ψήφο την ανεπαρκή διαχείριση του θέματος.

Επιπλέον υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για τη διαφάνεια με την οποία γίνονται οι διαδικασίες της διαπραγμάτευσης, καθώς σε εμάς δεν φτάνουν ποτέ οι λεπτομέρειες παρά μόνο τα αποτελέσματα». 

 Εμείς από την πλευράς μας αναρωτιόμαστε γιατί δίνονται χρήματα για ένα έργο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να …αναστηθεί;


Μήπως θα έπρεπε να παραχωρηθεί το γήπεδο στο ίδιο τον Πανσερραικό και ας κάνουν εκεί οι υπεύθυνοι ότι τους φωτίσει ο …μεγαλοδύναμος!


Ή έχω άδικο;


Πως έγινε η παραχώρηση της Ομόνοιας για πενήντα χρόνια;


Εκεί θα …κολλήσουμε;

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Τι πολιτικούς θέλουμε τελικά;

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μοιράσου το...

panagiotis grigoriadis
Exit mobile version